עבור לתוכן

2 מודמים מאותו ספק על רשת ביתית אחת

Featured Replies

פורסם

שלום, 

יש לי רשת ביתית של 5 מחשבים. הבן שלי נוהג לשבת על יוטיוב במחשב אחד ולנצל את מלוא רוחב הפס על כל מני דברים. 

הזמנתי עוד מודם כדי להפריד גלישה אבל הבעייה היא שאני עדיין מעוניין שהמחשב שלו יהיה על אותה רשת של שאר המחשבים בבית לצורך שיתוף קבצים.

השאלה שלי איך אני מגדיר 2 מודמים שכל אחד מהם מספק כתובות , לסוויטץ אחד בשביל שיתוף בין המחשבים?

תודה

אגב הכל קווי אצלי לא משתמשים באלחוטי

פורסם

שני מודמים? הספק ייתן לך להתחבר פעמיים?

אתם רוצים לעשות את זה על אותה תשתית??? (בהנחה שאין לך מודם סלולרי)

פורסם
  • מחבר

שמי מנויים נפרדים. כבר קיבלתי את המודמים. הכל קווי.

המטרה היא שהבן שלי יהיה לו רוחב פס מלא ולא יפריע לשלנו אבל עדיין נוכל לשתף קבצים ולא נצטרך ללכת עם דיסק נייד ממחשב למשל. הרשת הרווחת כבר קיימת

פורסם

אתה יכול להוסיף כרטיס רשת נוסף למחשב של הבן (או שכבר יש לך - בלוחות אם מסויימים יש 2 כניסות LAN מובנות) ואז לחבר אותו לרשת הקיימת לצורך חיבור מקומי בלבד - באמצעות הגדרת כתובת IP סטטית וללא הגדרת gateway.

המחשב יהיה מחובר במקביל לשתי רשתות, מהראשונה הוא יקבל אינטרנט ובשניה הוא יהיה רק מחובר מקומית לשאר המחשבים ברשת.

פורסם

או שפשוט תגביל את רוחב הפס שהמחשב של הבן שלך מקבל ותשאר עם רשת אחת.

פורסם
ציטוט של ag43

או שפשוט תגביל את רוחב הפס שהמחשב של הבן שלך מקבל ותשאר עם רשת אחת.

תעשה את זה דרך ההגדרות של הנתב

פורסם
ציטוט של gilgol

שמי מנויים נפרדים

עדיין, על אותה תשתית?

חוץ מזה, זו עדיין דרך קצת עקומה (במקום הגבלה או הגדרת עדיפות, גם במחיר קניית נתב אחר), אלא אם כן תגיד שאתם ממצים את רוחב הפס של המקסימלי של התשתית והפעלתם אחת נוספת, או שהוא חייב תעדוף מקסימלי לאיזה משחק רשת...

פורסם

אני לא חושב שזה בכלל אפשרי לחבר שני מודמים על אותו קו, ולכן יצאתי מנקודת הנחה שהוא אשכרה עשה שתי תשתיות (שני קוי טלפון) בבית..

פורסם

תקנה נתב עם dual wan.

מסכים עם מה שאמרו, יותר זול להגדיל את רוחב הפס ולהגביל שימוש עם qos, זאת תכונה שנמצאת בהרבה נתבים גם זולים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תקנה/ תרכיב ראוטר שתומך בmulti-wan. ותגביל לילד את רוחב הפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים