עבור לתוכן

17 סיבות לכאב ראש עבור אינטל: כל דגמי ה-AMD Ryzen נחשפים

Featured Replies

פורסם

היכונו לקבלתם של מגוון מעבדים חדשים במגוון מחירים, שסוף סוף יעניקו קצת פלפל לשוק החומרתי הענק והמנומנם

לכתבה

פורסם

הגיע הזמן. כבר כמעט ושחכנו איך מרגישה תחרות בשוק ה-CPU

אגב, מניית AMD ממשיכה לזנק כלפי מעלה. קצת מקנא במי שהחליט להשקיע לפני שנה והיום נהנה משילוש ערך המניה

פורסם

וואוו וואוו וואו!!! 8/16 בצריכה של 65W...... וואו איזה סקסי!!!!!!

פורסם

סופסוף פייט בשוק הCPU, אני מת לראות השוואות של בנצ'מארקים. מתי כבר יהיו כאלה?

פורסם

עכשיו השאלה מה הכי מתאים לגיימינג למרות שאני די סומך על אי אם די שיוציאן משהו שיתן תרומה לנימים גם בגיימינג

פורסם

Lidor Tzruya Villy Badian

פורסם

מי אתה?

פורסם

יש למישהו טבלת מחירים מול אינטל לכול המעבדים של דור 7

פורסם

כמה זמן זה כבר נגרר? שנה? שנתיים? תודיעו לי כשזה יוצא על אמת ואפשר לקפוץ לחנות לקנות אחד. עד אז זה בסה"כ יחסי ציבור שוב. אותו הדבר עם Vega. שיפסיקו להדליף פרטים ויתחילו למכור את המוצר.

פורסם

מסכים איתך בהחלט, נמאס כבר שכל פעם שיוצא מוצר או אמור לצאת מוצר בתחום טכנולוגיה כזאת או אחרת, אז תמיד גוררים הרבה זמן רק שמועות והדלפות לגבי זה, כל היצרנים האלו רק רוצים לסחוט כסף כמה שיותר. תנו כבר את המוצר, פעם אחת תכתבו עליו, תשחררו מידע וגמרנו, הצרכנים כבר יחליטו אם לקנות או לא. דיי כבר, נמאס!

פורסם

לא לצפות לפלאים מדובר באותם ביצועים של מעבדי 2011-3 במחיר נמוך בהרבה אבל לאנשים רגילים במיוחד למשחקים מעבד SKYLAKE / KABYLAKE יותר טובים עם IPC ומהירות בין 4.5GH 5GHZ, רוב המשחקים והתכניות משתמשים במספר מגובל של ליבות יש עדיפות למהירות הליבה והיכולת הIPC... עדיין לאינטל יש יתרון וגם צפוי בקיץ אינטל לשחרר את X299 זה SKYLAKE-X

פורסם

^

אם להאמין להדלפות האחרונות, ביצועי ה-Single Thread לא כ"כ רחוקים מ-Skylake אם משווים תדרים. עוד שבועיים נגלה אם הם באמת שווים משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים