עבור לתוכן

המלצה על טאבלט - מיועד להצגת טקסט בלבד!

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה לפני רכישת טאבלט, להלן הצרכים:

-מיועד להצגת טקסט (אין צורך עם יכולות להרצת משחקים/סרטים וכו,)

*עדיין רוצה כזה שיהיה מספיק איכותי מבחינת הרזולוצייה ובמיוחד שמדובר בשימוש מקצועי בתחום הארועים...מקומות שבהם יש השפעה של מערכות תאורה....השתקפות...(בהקשר זה אני מניח שעדיף מסך מט ולא מבריק?) 

-גודל מינ' שמותאם לפורמט דף A4 ז"א 21 על 30 ס"מ (אשמח לדעת בהקשר זה כמה זה באינצ'ים? וגם: האם הגודל שבדר"כ רשום במפרטים, זה נטו של המסך או כולל גם את המסגרת הפיזית של הטאבלט? )

-כזה שמגיע עם מקלדת פיזית (2IN1) שניתנת לניתוק/חיבור

-עט מגע יהיה תוספת נחמדה אך לא מחוייבת.

-טווח מחיר: עד 3500 ש"ח - כמובן עם העדפה להוזלה במחיר (אפילו אם יש מותג סיני ששומר על תנאי הסף שציינתי לעיל).

תודה לעונים.

נ.ב.

בהקשר לנל, אשמח לדעת האם יש תוכנה/אפליקצייה ייעודית להצגת חומרי מוסיקה (טקסט שירים/תווי נגינה וכו') עבור הטאבלט?

הרעיון הוא: שתהיה "חוברת וירטואלית" כאשר הדף ראשון הוא רשימת קטגוריות/חלוקה לנושאים/מיון לפי שירים/אמנים...ואז הקלקה על אחד מהם, מעבירה לאותו נושא ספציפי (+ אפשרות לחזור למסך הראשי מכל דף בחוברת). 

פורסם

במפרטים רשום גם את הגודל הפיזי של המכשיר וגם את הגודל האלכסוני של המסך באינצ'ים.
האם יש העדפה למערכת הפעלה? אנדרואיד או windows או Ios

אוכל לעזור לך אם תפרט יותר מה יהיו השימושים של הטבלט

נערך על-ידי afikr333

פורסם

לא כל כך מצאתי טאבלטים בגודל הזה שלא עוברים את התקציב, אפשר מחשב נייד בעל אפשרות לעבוד כטאבלט.
יש 2 תצורות של מחשבים ניידים כאלה: באחת המסך נשלף ובשנייה יש מסך שמסתובב 180 מעלות. כולם עם מערכת הפעלה windows

נערך על-ידי afikr333

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של afikr333

לא כל כך מצאתי טאבלטים בגודל הזה שלא עוברים את התקציב, אפשר מחשב נייד בעל אפשרות לעבוד כטאבלט.
יש 2 תצורות של מחשבים ניידים כאלה: באחת המסך נשלף ובשנייה יש מסך שמסתובב 180 מעלות. כולם עם מערכת הפעלה windows

הי AFIKR333,

סימנתי לקבל "התרעה" על תגובות לשאלה שלי ומשום מה לא קבלתי... רק עכשיו נכנסתי במקרה לפורום וראיתי שהגבת....תודה בכל אופן :)

לגבי שאלתך בתגובה הראשונה,

ציינתי כבר שהמטרה היא הצגת טקסט שירים/תווי נגינה לאמנים/נגנים (שימוש באולמות ארועים עם הפעלת תאורה ברחבת ריקודים כמו לדים/פליקרים וכו).

אני מתכנן להעביר תוכן טקסטואלי מפורמט WORD אל אותו טאבלט מיועד ולכן חשוב לי לשמור על הגודל...(זה מסודר כרגע בפורמט של עמודיי A4 ז"א 21על30 ס"מ - מניח שבאינצים זה מעל 12, נכון?)

הרעיון הוא לבנות את זה בצורה כזו שיש עמוד ראשון "תוכן עניינים" עם רשימה בחלוקה לקטגוריות/שירים/אמנים/מקצבים וכו, כאשר הקלקה על אחת הקטגוריות מובילה ישירות אליה וניתן פשוט לעבור מעמוד לעמוד באמצעות החלקת אצבע בדיוק כמו בסמארטפון....וניתן ג"כ לבצע חיפוש ישר למשהו מסויים.

לגבי מערכת ההפעלה? וואלה באמת לא כזה חשוב לי כל עוד זה תואם את השימוש כאמור (העברת הטקסט מ WORD אל הטאבלט)

לגבי מה שאתה מציע עם מחשב נייד שהמסך שלו נפרד....זה בעצם כמו הטאבלטים האלו שג"כ כוללים מקלדת שניתנת לחיבור/ניתוק? אז מה ההבדל בינהם? האם ניתן לעבוד רק עם המסך (של אותו מחשב נייד שאתה מציע?) אשמח לקבל איזה קישור לדוגמא כזו....

אגב מישהו הציע לי ללכת על קורא ספרים אלקטרוני - KINDLE ...מה דעתך על זה?

קראתי באיזה מקום שזה נטו רק להצגת טקסט (מתאים לי!) , אבל הבנתי גם שאין לו תאורה פנימית במסך וכאילו זה בעייתי עם בקומות חשוכים /תאורה של רחבת ריקודים באולמות....יודע על זה משהו?

תודה

פורסם

רק לתשומת לבך יש דגמים של  180 מעולות אבל לא תוכל להסיר את המקלדת ויש דגמים שאתה יכול לנתק את המסך מהמקלדת ומשמש כטאבלט במקום נייד.

חברת ASUS מוכרת גרסת transformer סביביות 1500 ש"ח לשימוש בסיסי עושה את העבודה אם תמצא דגם חדש עם כונן SSD לא רואה שום סיבה שלא היה טוב..

בהצלחה.

נערך על-ידי amir8824

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים