עבור לתוכן

המלצת רכישה: לפטופ לגיימינג ותיכנות עד 1800 דולר

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות  לדגמים. לא בשלב זה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני כנראה רוצה להביא מחו''ל

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? תחילת מרץ

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש לי את האופציה להביא מחשב מחו''ל בתחילת מרץ, ויש כמה אלטרנטיבות שמאוד קוסמות בעיניי ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אני מתלבט בין 3 מחשבים: 

MSI

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834154284

Alienware

https://www.amazon.com/Alienware-17-R4-AW17R4-i7-6700HQ/dp/B01M9H3X7D/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486398234&sr=8-1&keywords=alienware+17+gtx+1070

ו HP OMEN 

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA65C50R5829

החלק של האחריות נורא חשוב בעיניי, וחשוב לי לקנות מחשב שהאחריות שלו תכובד גם בארץ.. יתרה מזאת פתוח לשינויים לגבי השלישייה הזאת במידה וקיים משהו שנותן יותר ערך לכסף ( ולא אסוס, אני שונא את העיצוב הזה ואני צריך לקחת את המחשב הזה אח''כ למשרד...).

תודה רבה!

פורסם

זה רק רעיון שכדאי לך לשקול

לרכוש מחשב נייד עם חיבור mxm ככה שיהיה סיכוי שבעתיד תוכל להחליף כרטיס מסך (וזה לא בטוח).

או לקנות מחשב נייד עם thunderbolt 3 ותחבר כרטיס מסך חיצוני.

פורסם
ציטוט של k534d

או לקנות מחשב נייד עם Thunderbolt 3 ותחבר כרטיס מסך חיצוני

יקר (גם אין הרבה לפטופים כאלה וגם כל העניין של כרטיס חיצוני) אך אולי כדאי.

פורסם

אל תצפה לפלאים ?

קנית נייד מחו"ל יש את המכס ועליות משלוח ?

וגם מחשבים נייד הזולים 1500 ל2000$  עם GTX 1070/GTX 1080 מתחמימים יותר ומרעישים כי אין מספיק שטח קירור כך שהמאווררים עובדים יותר וגם מספר השעות בלי טעינה מוגבל ל40-60 דקות משחק...

משקל הנייד כבד יותר זה טוב כי יש יותר חומר לאידוי החום (שטח קירור לכרטיס מסך ומעבד)...

לגבי 4K או FHD תרכוש FHD עם GTX 1060 או GTX  1050 TI יש הרבה ניידים בארץ סיביות 6000-7000 ש"ח.

בהצלחה ברכישה...

נערך על-ידי amir8824

פורסם
  • מחבר

שאלתי רק לגבי מחיר רכישה, אני אהיה בניו יורק בסביבות מרץ. 

אני לא מצפה לפלאים. אני מודע להתחממות ולכן כל הדגמים שאני מסתכל עליהם הם 17 אינץ' והלך. GTX מבטח אותי להגדרות גבוהות ל-לפחות עוד שנה וחצי ב-FHD. אני אחדד את הבקשה/שאלה שלי- מכל הלפטופים שציינתי, מה נותן להערכתכם את התמורה הגדולה ביותר עבור הכסף? (או דגם חלופי שמקיים את כל התנאים המבוקשים- GTX 1070, מוקד שנותן שירות של אחריות בארץ, מחיר סביב 1800 דולר וכו').

תודה. 

פורסם
ציטוט של octav

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4k לבין FHD.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות  לדגמים. לא בשלב זה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני כנראה רוצה להביא מחו''ל

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? תחילת מרץ

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש לי את האופציה להביא מחשב מחו''ל בתחילת מרץ, ויש כמה אלטרנטיבות שמאוד קוסמות בעיניי ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אני מתלבט בין 3 מחשבים: 

MSI

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834154284

Alienware

https://www.amazon.com/Alienware-17-R4-AW17R4-i7-6700HQ/dp/B01M9H3X7D/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486398234&sr=8-1&keywords=alienware+17+gtx+1070

ו HP OMEN 

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA65C50R5829

החלק של האחריות נורא חשוב בעיניי, וחשוב לי לקנות מחשב שהאחריות שלו תכובד גם בארץ.. יתרה מזאת פתוח לשינויים לגבי השלישייה הזאת במידה וקיים משהו שנותן יותר ערך לכסף ( ולא אסוס, אני שונא את העיצוב הזה ואני צריך לקחת את המחשב הזה אח''כ למשרד...).

תודה רבה!

אני לא יודע אם תיכנות כבד כמו עריכה אבל מה שבטוח שמבין השלישיה החזק הוא MSI, המעבד בנוי לעריכה יותר טוב.

לא יודע מה עבר לך בראש כשהסתכלת על Alienware אבל סבבה.

אם יש לך דעה שלילית לגבי Asus תסתכל אולי גם על Acer יש להם לפטופים של גיימינג מעולים.

פורסם
  • מחבר

מה רע ב-Alienware?

ACER זה שקול מבחינתי ל-Asus, כל לפטופ עם עיצוב צעקני ואדום זה משהו שאני לא ארגיש בנוח לקחת למשרד.

פורסם
ציטוט של octav

מה רע ב-Alienware?

ACER זה שקול מבחינתי ל-ASUS, כל לפטופ עם עיצוב צעקני ואדום זה משהו שאני לא ארגיש בנוח לקחת למשרד.

מי אמר שכל הלפטופים של Asus או Acer הם בצבעים צעקניים? ולא כי הHp Omen עם הלוגו האדום הענק מאחורה או Alienware עם הלוגו לדים מאחורה - בכלל לא צעקני, כולל הMSI שבחרת עם 2 פסי לד מאחורה.

הייתי ממליץ לך על הX1 Carbon של לנובו שהם נטו לעבודה אבל הם באים ללא כרטיס מסך עוצמתי למשחקים.

ומה רע בAlienware? שום דבר מיוחד אחלה מותג לגיימינג בתנאי שאתה עובד חברה ויש לך איזה 25-15% על המוצרים שלהם, הכוונה שלי לקהל הרחב הם לא שווים את המחיר ואתה יכול להשיג את אותם הביצועים ממותג אמיתי לגיימינג שלא עושק אותך בפחות כסף, לפעמים מדובר על 200$ הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים