עבור לתוכן

אינטרנט זר?

Featured Replies

פורסם

אני מודע לזה שהכותרת לא עניינית, אבל זאת באמת השאלה שלי.

אני לקוח של בזק - בזק בינלאומי ומחובר באופן קווי לראוטר. בתקופה האחרונה התחלתי לחוות סיטואציה די חריגה שממהירות קבועה של 88-90 מגה אני יורד למהירות של 10-17 מגה והפינגים שלי קופצים משמעותית.

אני בודק את הפינגים שלי באמצעות משחקים או באמצעות פקודת ping דרך הCMD וניתן לראות שהפינגים גבוהים באופן חריג מבד"כ.

הקטע הוא כזה, אני משתמש באתר SpeedTest.com בשביל הבדיקות, בד"כ אני לא בוחר שרת בעצמי אלא ישר לוחץ על ההפעלה וזה בוחר את השרת הכי טוב - ברוב המקרים זה בפתח תקווה.

אבל שמתי לב שלאחרונה בכל פעם שהפינגים קופצים והמהירות יורדת, אז כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר זה בוחר לי באופן קבוע שרת בסוריה שאליו הפינגים שלי מאוד גבוהים.

כשאני בוחר באופן ידני שרתים בישראל, התוצאות עדיין גבוהות וזוועתיות.

כמה דברים לציין:

• אני לא משתמש בשירות VPN כלשהו.
  • סריקת אנטי וירוס לא מוצאת וירוס כלשהו, במיוחד לא וירוס שכביכול מבצע תקיפת DDOS דרכי.
  • איפוס הראוטר לא פותר את הבעיה, הבעיה נמשכת ונפתרת בעצמה אחרי כמה שעות.

הDNS שלי היה עד עכשיו על הIP של גוגל (8.8.8.8\8.8.4.4) ואתמול החזרתי למצב אוטומטי כדי לראות אם זה פותר את הבעיה - לא פתר.

אז מישהו יודע מה הולך פה? לא פניתי עדיין לתמיכה הטכנית של בזק, אני לקוי שמיעה אז אני מעדיף קודם לאסוף מידע על מה שהולך לפני שאני מכריח את עצמי להתקשר אליהם.

פורסם

בסיטואציה של בעית מהירות כדאי לבצע גם בדיקה ישירה מול בזב"ל - זה יתן לך מידע האם הבעיה היא בספק האינטרנט שלך או במרכיב אחר של הרשת.

פורסם
ציטוט של Guy950

אני מודע לזה שהכותרת לא עניינית, אבל זאת באמת השאלה שלי.

אני לקוח של בזק - בזק בינלאומי ומחובר באופן קווי לראוטר. בתקופה האחרונה התחלתי לחוות סיטואציה די חריגה שממהירות קבועה של 88-90 מגה אני יורד למהירות של 10-17 מגה והפינגים שלי קופצים משמעותית.

אני בודק את הפינגים שלי באמצעות משחקים או באמצעות פקודת ping דרך הCMD וניתן לראות שהפינגים גבוהים באופן חריג מבד"כ.

הקטע הוא כזה, אני משתמש באתר SpeedTest.com בשביל הבדיקות, בד"כ אני לא בוחר שרת בעצמי אלא ישר לוחץ על ההפעלה וזה בוחר את השרת הכי טוב - ברוב המקרים זה בפתח תקווה.

אבל שמתי לב שלאחרונה בכל פעם שהפינגים קופצים והמהירות יורדת, אז כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר זה בוחר לי באופן קבוע שרת בסוריה שאליו הפינגים שלי מאוד גבוהים.

כשאני בוחר באופן ידני שרתים בישראל, התוצאות עדיין גבוהות וזוועתיות.

כמה דברים לציין:

• אני לא משתמש בשירות VPN כלשהו.
  • סריקת אנטי וירוס לא מוצאת וירוס כלשהו, במיוחד לא וירוס שכביכול מבצע תקיפת DDOS דרכי.
  • איפוס הראוטר לא פותר את הבעיה, הבעיה נמשכת ונפתרת בעצמה אחרי כמה שעות.

הDNS שלי היה עד עכשיו על הIP של גוגל (8.8.8.8\8.8.4.4) ואתמול החזרתי למצב אוטומטי כדי לראות אם זה פותר את הבעיה - לא פתר.

אז מישהו יודע מה הולך פה? לא פניתי עדיין לתמיכה הטכנית של בזק, אני לקוי שמיעה אז אני מעדיף קודם לאסוף מידע על מה שהולך לפני שאני מכריח את עצמי להתקשר אליהם.

היי,

בשלב ראשון, נשמח אם תוודא שהמהירות מול התשתית בלבד תקינה. לשם כך:

1. אנא בצע אתחול למודם ולמחשב.
2. ודא שתוכנות שיתוף קבצים, סקייפ או דפדפנים מיותרים סגורים בכל המחשבים.
3. ודא שהנך מחובר ישירות למודם (ללא ראוטר או מתאם שיחות). במידה ומדובר במודם/ראוטר משולב, ודא שאתה מחובר אליו בכבל רשת ולא באופן אלחוטי.
4. שנה בממשק המודם/ראוטר את שם המשתמש ל- 1@1, ובדוק מהירות דרך הקישור הבא:
http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/s...
אם המהירות אינה תקינה, פנה לבזק ב *166 לשם סיוע.
5. אם המהירות תקינה, התחבר שוב עם שם המשתמש שלך ובדוק מהירות בעזרת הקישור הבא:
http://speedtest.bezeqint.net/

אם המהירות אינה תקינה אנא שלח לנו שם ומס' טלפון ל-online@bezeqint.net ונציג טכני שלנו יחזור בכדי לסייע.

בברכה,
 מתן, בזק בינלאומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים