עבור לתוכן

חשש מטמפרטורה גבוהה

Featured Replies

פורסם

בזמן שאני משחק הכרטיס מגיע ל83 מעלות ואולי ליותר במשחקים כבדים יותר, 

870M בלפטופ של אסוס.. צריך לדאוג מזה?

פורסם

עשית overclock ?

פורסם

מתי לאחרונה ניקית את הלפטופ?

פורסם
  • מחבר

יש שם אוברקלוק כזה מובנה..לא משהו שאני עשיתי..לגבי הניקיון של הלפטופ אני לא זוכר..מכל מקום הטמפרטורות האלה נורמליות?

פורסם

נקה את המחשב שלך....

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ובכן..הבאתי את המחשב למעבדה רשמית של אסוס ושם ניקו אותו, החליפו משחות טרמיות ואפילו החליפו מאווררים..וגם כן טענו שבוצעה בדיקת טמפרטורה לפיה ניתן לקבוע שהמצב תקין, קיבלתי את המחשב לפני כמה ימים ואני רואה 87 מעלות בזמן שאני משחק black desert...

פורסם
ציטוט של Albetron

ובכן..הבאתי את המחשב למעבדה רשמית של אסוס ושם ניקו אותו, החליפו משחות טרמיות ואפילו החליפו מאווררים..וגם כן טענו שבוצעה בדיקת טמפרטורה לפיה ניתן לקבוע שהמצב תקין, קיבלתי את המחשב לפני כמה ימים ואני רואה 87 מעלות בזמן שאני משחק black desert...

לך לשם ותראה להם

פורסם

אני חושב שזו הבעיה עם כרטיסי HIGH END בלפטופים...

זה המצב וכנראה כך זה ישאר - כמה עצות לי אליך בשביל להפחית טמפרטורות:

1. תדאג לנקות כל כמה חודשים, זה חובה! ישאיר את הביצועים כמה שיותר גבוהים..

2. אם יש לך דיסק קשיח שהוא לא SSD - תשקול שדרוג, SSD פולט הרבה פחות חום מדיסק קשיח רגיל... זה יוריד את רמת החימום של הלפטופ באופן כללי וכך גם את הטמפרטורות של כרטיס המסך.

3. לקנות משטח קירור שמתחבר דרך ה USB.. לא הכי מאמין בדברים האלה, אבל אומרים שזה עוזר.

4. הפתרון הפחות חביב על כולנו, להוריד את הגדרות הגרפיקה במשחק... מובטח לך שזה יעזור, אבל הסיבה ששמתי את זה בסוף כי זה לקנות לפטופ עם כרטיס חזק בשביל לשחק על Medium זה מעצבן.. :(

פורסם
ציטוט של Idanh

אני חושב שזו הבעיה עם כרטיסי HIGH END בלפטופים...

זה המצב וכנראה כך זה ישאר - כמה עצות לי אליך בשביל להפחית טמפרטורות:

1. תדאג לנקות כל כמה חודשים, זה חובה! ישאיר את הביצועים כמה שיותר גבוהים..

2. אם יש לך דיסק קשיח שהוא לא SSD - תשקול שדרוג, SSD פולט הרבה פחות חום מדיסק קשיח רגיל... זה יוריד את רמת החימום של הלפטופ באופן כללי וכך גם את הטמפרטורות של כרטיס המסך.

3. לקנות משטח קירור שמתחבר דרך ה USB.. לא הכי מאמין בדברים האלה, אבל אומרים שזה עוזר.

4. הפתרון הפחות חביב על כולנו, להוריד את הגדרות הגרפיקה במשחק... מובטח לך שזה יעזור, אבל הסיבה ששמתי את זה בסוף כי זה לקנות לפטופ עם כרטיס חזק בשביל לשחק על Medium זה מעצבן.. :(

כל דיסק קשיח הוא לא ssd:), התכוונת לכונן

פורסם
ציטוט של afikr333

כל דיסק קשיח הוא לא ssd:), התכוונת לכונן

אוקיי.. לא באמת קריטי.

בכל אופן זו נקודה חשובה וטובה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים