עבור לתוכן

דרוש מפרט ב6K לגיימניג (כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות!

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (יש לי 2-3 של 500GB)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?יש איזושהי חשיבות לשקט אם המחשב לא בחדר שינה? אם לא, אז זה לא קריטי - 5 נניח (בכל זאת לא נעים אם זה נשמע כמו הליקופטר ממריא)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? רוצה לשמור את האופציות פתוחות אבל לא בכל מחיר. נניח שקל, אבל גם כן בטח עוד שנה שנתיים.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור רמת גן, אפשר כל חנות במרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועיים - חודש 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כן - יש לי הנחה משמעותית מאינטל על מעבדים וSSD, אני רק מבקש לבחור מהאופציות הבאות בשביל המפרט המוצע (אני אזמין בעצמי): 

• SSD: Intel ssd6 600p series (PCIe) - 256GB/512GB (90$/165$)
  • SSD: Intel ssd5 540s series (SATA) - 240GB/480GB (70$/118$)
  • CPU: Intel i7-7700K/i7-7700/i5-7600K/i5-7600 (173$/154$/120$/111$)
  • Motherboard: GIGABYTE Z170X-Gaming GT (210$)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב לשמור, לא מתוכנן בעתיד הנראה לעין

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

נערך על-ידי Tomer Eliyahu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים