עבור לתוכן

ייעוץ ברכישת מחשב נייד.

Featured Replies

פורסם

היי,
לאחרונה עלה אצלי הצורך למחשב מאוד, לא נגיש לנייח כמו בעבר. 
כעיקרון אני צריך מחשב לכל עבודות הMicrosoft Office: PowerPoint, Word, Excel וכו'
עבודה עם מייל, אינטרנט, כרטיסיות רבות רוב הזמן כ5-7. 

סדרות, מוזיקה
SSD 256

גודל מסך 13.9-15, רזולוציה עדיפות ל1920X1080 עדיפות ל13.9-14. 

אם יש אפשרות להוסיף קשיח של 250-500 בנוסף לSSD ממש אשמח.

עדיפות לכמה שיותר דק וקל אבל אין בעיה גם אם לא, לא קריטי לי המשקל.
מבחינת גיימינג, המשחק היחיד שחשוב לי שיעבוד הוא ה-LOL, הרצה בינונית מספיק, אם אפשר גבוהה בשמחה.
מחפש מחשב מהיר, יציב, אמין, אחד שישאר איתי להמון זמן ועם סוללה שנשארת בחיים. 
כמובן בהתאם לתקציבי. 
המקסימום של המחיר הוא 3,500, כל הורדה של המחיר מעולה.(בנוסף חשוב לי שמערכת ההפעלה WIN10 תהיה כלולה.) 

העדפה לרכישה מרשתות מוכרות, TMS, Ivory, KSP 
אם יש משהו שלא ציינתי בנוגע לצרכים תגיבו ומיד אעדכן. 
אני לא בקיא בנושא הניידים, רכיבים, אמינות חברות וכו'

אשמח לעזרה מאדם שמבין בנושא ושיוכל להמליץ לי על דגמים אמינים לצרכיי :)

תודה לכם.

נערך על-ידי AR7778

פורסם

Idea Pad 510S ב3000 ש"ח יביא את כל מה שאתה מבקש, לא בטוח לגביי הרחבה - רשום באתר גם SSD עד 250 וגם דיסק קשיח עד 1 טרה - לדעתי זה אומר שיש באפשרותך להתקין 2 דיסקים על המחשב.

יש לך גם את HP Pavilion - 14-al106nj ב3200 שלדעתי עדיף כי מגיע עם כרטיס מסך Nvidia בסיסי

פורסם
  • מחבר

תודה ענקית חבר!

אני הייתי בטוח שאלך על מחשבי DELL בלבד, קראתי ביקורות ש-Lenovo בעלי איכות בנייה נמוכה ו-HP חוסר באמינות. יש אמת בדגמים הנ"ל לדעתך?

אשמח לעוד תגובות, תודה!

נערך על-ידי AR7778

פורסם
ציטוט של AR7778

תודה ענקית חבר!

אני הייתי בטוח שאלך על מחשבי Dell בלבד, קראתי ביקורות ש-Lenovo בעלי איכות בנייה נמוכה ו-HP חוסר באמינות. יש אמת בדגמים הנ"ל לדעתך?

אשמח לעוד תגובות, תודה!

קודם כל יש לי לנובו מעל 5 שנים שעדיין עובד - ככה שלא יודע מזה איכות בניה נמוכה - אולי לאנשים נופל להם מהידיים או שהם לא שומרים עליו כמו שצריך - בכל זאת מדובר בלפטופ שידוע שהתיקון וחלקי ההחלפה יקרים ונדירים - אז צריך לדעת לשמור או מספיק כסף בארנק בשביל לא לדאוג לשמור עליו ולקנות אחד חדש כשמתקלקל.

מה שאני כן ממליץ זה לדלג על הלנובו אם אכפת לך מאחראיות - האחראיות עבור הדגם הזה ניתנת ע"י מעבדת CPM שהם על הפנים - אני לא צוחק בקשר לזה - זאת חברת בת קטנה של Lenovo בארץ שנותנת תמיכה ותיקוני מעבדה - השירות זוועתי, שוב אם לא אכפת לך מהאחראיות או שאתה לא חושש לגביי שום תקלה במשך השנה הראשונה - תיקח, הסיכוי שמשהו יתקלקל במשך השנה הראשונה של השימוש הוא נמוך מאוד.

כך או כך הייתי שם עוד 200 ש"ח כפי שאמרתי מקודם ולוקח HP גם בגלל הכרטיס מסך.

נערך על-ידי Gery Gorenshtein

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gery Gorenshtein

קודם כל יש לי לנובו מעל 5 שנים שעדיין עובד - ככה שלא יודע מזה איכות בניה נמוכה - אולי לאנשים נופל להם מהידיים או שהם לא שומרים עליו כמו שצריך - בכל זאת מדובר בלפטופ שידוע שהתיקון וחלקי ההחלפה יקרים ונדירים - אז צריך לדעת לשמור או מספיק כסף בארנק בשביל לא לדאוג לשמור עליו ולקנות אחד חדש כשמתקלקל.

מה שאני כן ממליץ זה לדלג על הלנובו אם לא אכפת לך מאחראיות - האחראיות עבור הדגם הזה ניתנת ע"י מעבדת CPM שהם על הפנים - אני לא צוחק בקשר לזה - זאת חברת בת קטנה של lenovo בארץ שנותנת תמיכה ותיקוני מעבדה - השירות זוועתי, שוב אם לא אכפת לך מהאחראיות או שאתה לא חושש לגביי שום תקלה במשך השנה הראשונה - תיקח, הסיכוי שמשהו יתקלקל במשך השנה הראשונה של השימוש הוא נמוך מאוד.

כך או כך הייתי שם עוד 200 ש"ח כפי שאמרתי מקודם ולוקח HP גם בגלל הכרטיס מסך.

עזרת לי מאוד להחליט בין השניים שציינת,

תודה אדוני!

אשמח לעוד תגובות!

נערך על-ידי AR7778

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים