עבור לתוכן

אממ.. צורב של סוני.. \=

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי צורב sony 52x32x52x

עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ???

זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\

עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם).

תודה לכל העוזרים!! ;D

פורסם

זה ממש משנה לך אם הצריבה תיקח 3 דקות במקום 2 דקות ?!

גם לי יש צורב X52 ובחיים לא צרבתי במהירות כזאת. הצריבה במהירויות האלה יוצאת בדרך כלל גרועה מאוד.

אני צורב DATA במהירות 32 ומוזיקה בין 4 - 8 . אני חושב שזה עדיף וגם מאריך את החיים של הצורב.

פורסם
  • מחבר

אממ זה לא כל כך משנה לי הזמן מצידי שיקח חצי שעה.. אבל אני רוצה שיהיה רשום לי 52x הרי בשביל זה קניתי את הצורב הזה... לא? אם הייתי רוצה 40x הייתי מוציא פחות כסף וקונה 40x.

בכל מקרה תודה רבה על התשובה ואשמח לקבל עוד תשובות בהקדם.

תודה לכל העוזרים מראש.

פורסם

אני לא חושב שזה באמת צריך להטריד אותך העניין הזה.. אני לא קונה צורב בגלל אפשרויות המהירות שלו.

צורב לטעמי נבחן באמינות ובתמיכת המדיות שלו בעיקר. אני גם חושב שלא היית חוסך יותר מ 10 או 20 שקלים אם היית קונה

צורב שתומך ב X40 . זה סתם גימיק שיווקי שלא נותן הרבה.

לדעתי אל תתייחס לזה יותר מדי זה באמת זניח. המדיות ובעיקר הצורב לא מתים על צריבות מהירות מדי ( 40X ומעלה.. ) לכן כמו שאמרתי

קודם כדאי לך לצרוב על 32 גג ב DATA ובמהירויות נמוכות 4 - 8 X במוזיקה ווידאו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולכם! ;D

פורסם

לי יש liteon ואת כל הדיסקים שלי אני צורב במהירות 52x והכל סבבה,הקטע של "צריבה מהירה מדי מורידה איכות" אולי היה נכון בצורבים ישנים.

פורסם

מהירות צריבה לא תלויה רק בצורב :-X, אם הדיסק שנצרב מאיכות טובה, אז הצריבה תיהיה באיכות ובמהירות גבוהה ;)

מניסיון,לצרוב על 40X או על 32X לא מורגש בזמן(אצלי זה כחמש דקות לדיסק), אבל מורגש באיכות הצריבה עצמה.

פורסם

שנה את כותרת לכותרת עניינית לפי חוקי הפורום

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תבדוק את המהירות המקסימלית שהמדיות תומכות בה...לא כולן מגיעות ל*52

פורסם

מהירות צריבה לא תלויה רק בצורב :-X, אם הדיסק שנצרב מאיכות טובה, אז הצריבה תיהיה באיכות ובמהירות גבוהה ;)

מניסיון,לצרוב על 40X או על 32X לא מורגש בזמן(אצלי זה כחמש דקות לדיסק), אבל מורגש באיכות הצריבה עצמה.

5 דקות לדיסק זה מהירות 16X שזה היה הצורב הישן שלי

ניסיתי לצרוב כמה פעמים במהירות 48 או מהיריות גבוהות אצל חברים זה כל כך הבדל כי עד שהוא פותח בתהליך הצריבה ותהליך הגימור וסגירת הsessions עובר גם זמן... פעם זה היה זניח יותר

בכל זאת ההבדל בין 2 ל3 דקות ממש לא קריטי

אבל... יגיעו ימים מהירים יותר (הטבעות על גבי דיסקים)

פורסם

למה אתה מקפיץ ת'רד מלפני שלושה חודשים?!

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים