פורסם 2017 בינואר 148 שנים הכרטיס הזעיר החדש של החברה הוא הראשון שנבדק ואושר בתור כזה שמתאים לשמש כהרחבה מעשית לנפח האחסון בסמארטפון ובטאבלטלכתבה
פורסם 2017 בינואר 148 שנים טוב שנזכרתם..... עד שהבאתם את הידיעה הזאת.... כבר עלול לצאת כרטיס של חצי טרה...
פורסם 2017 בינואר 148 שנים מעניין... לא ידעתי שבשבוע האחרון היה את הרביעי לחודש..... http://www.macrumors.com/2017/01/04/ces-2017-sandisk-flash-drive/
פורסם 2017 בינואר 148 שנים תחילת התערוכה, סוף התערוכה, זה הושק בתערוכה. "תודה על המידע" לכתב, בשמי ובשם שמואל דקל
פורסם 2017 בינואר 148 שנים אני מעדיף לא ללכת עם ראש בקיר. יש גבול עד כמה אפשר לאחר בפרסום ידיעות. בפרט שעוד היה לכם נציג בתערוכה. אני מאוד מעריך את האתר הזה, ואת כל הכתבים פה. עם כל זה, זה לא הצדקה לא למתוח ביקורת כשאני מבין שזה נחוץ. אני מנסה לתאר לעצמי אילו תגובות היו מופיעות כאן אם הייתם מפרסמים על ה 6950x, עשרה ימים לאחר ההשקה....
פורסם 2017 בינואר 158 שנים אגב נתון מעניין - מחשבי הסטיק של אינטל (STK2) משתמשים ככונן פלאש פנימי, בכרטיס SD ובקר של סאנדיסק. חשבתי שיהיה שם SSD מלא, אבל מן הסתם אין מקום... בשורה טובה על כן גם למחשבים האלה (ואולי בעתיד כל לוח יגיע עם מערכת מובנית). אגב אינטל - מסתבר שלמחשבים האלה רקורד בעייתי של תקלות. בדקו ברשת לפני קניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.