עבור לתוכן

מעבדי ה-Kaby Lake מדגימים תוצאות המהרה מרשימות תחת חנקן נוזלי, וגם בלעדיו

Featured Replies

פורסם

5Ghz על קירור אוויר לא מספיק לכם? בתערוכת CES 2017 קיבלנו הדגמות מרשימות לתדרי השיא האמיתיים שאליהם מסוגלים להגיע המעבדים השולחניים החדשים של אינטל

לכתבה

פורסם

כל כך ילדותי ולא לעניין חנקן אף אחד כאן לא יעבוד עם חנקן כל נושא החנקן לעבוד על אנשים בעיניים ולגרום להם פנטזיות .

פורסם
  • מחבר

אוברקלוקינג תחרותי הוא נישה ותחביב. חשוב שאנשים יבינו את זה

אהבה לשיפוץ ושיפור מכוניות באופן אישי היא נישה ותחביב

בניה והטסת טיסנים בשלט היא נישה ותחביב

חשוב שאנשים יבינו שהדבר הזה קיים, במידה וירצו להתנסות בו לצורך הנאה. מי שלא נראה לו לא חייב להשתתף. יש כאן אדם ויש מכונה, והאדם מנסה לגרום למכונה לעשות דברים שלא תמיד באים בקלות ודורשים עבודה

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק החוכמה הגדולה לבצע אוברקלוקינג. הרי לא מדובר בהאקינג, אלא בשינוי פשוט של הגדרות, ובהוספת קירור חנקן נוזלי שהוא גם די טריוויאלי. אודה לך אם למי שיסביר ל'ירוק' כמוני את פשר ההתלהבות מהאוברקלוקינג.

פורסם

חברים יקרים שלי, אתם מגיבים אבל לא על מה שבאמת צריך. כל התגובות שלכם עד עכשיו (ע"פ עובדות העבר) נכונות! _ (חנקן והליום זה לא מציאותי!) אבל לדבר הכי חשוב שחוזר על עצמו אף אחד לא הגיב. אני מזכירה לכם את פעולת ה DELID! היה לנו אותו דבר עם מעבד DEVIL CANYON, שאם הייתם מרכיבים עליו את מאוורר BOX של אינטל... הייתם מגיעים ל 100C כבר במאמץ הקטן הראשון. אם הייתם שמים עליו מאורר חדש כגון D14 המעבד היה יורד בשעת מאמץ ל 75-82 מעלות! אבל אם היינו עושים לו DELID ... במאמץ הוא לא היה עובר את ה 60C. ואותו דבר עם החרא הזה! אותי מעניינת שאלה אחת לגבי הנושא הזה: האם אינטל עושה זאת בכוונה בכדי שמשתמשים בייתיים לא יוכלו להנות מתדרים גבוהים? או..... שזה נטו כסף ? (עלות של חומר מוליך)? מה אתם אןמרים? חמדנות או בורות?

פורסם

@1stcowgirl כסף נטו. הם כן מלחימים מעבדים אבל רק לתושבת האקסטרים. המחיר בהתאם כמובן

פורסם
  • מחבר

חמדבורות. אני מניח שקצת מכל דבר. יש פה חסכון בכסף וחוסר התחשבות במיעוט שאכפת לו וכן עושה אוברקלוק. הרוב שלא עושה קובע שלאינטל יש סיבה מספיק טובה לא להשקיע בפתרון טרמי טוב למעבדי K

פורסם
  • מחבר

אוברקלוקינג תחרותי הוא אחד מהדברים הקשים ביותר בעולם החומרה. "שינוי פשוט של הגדרות" היא ההגדרה הרחוקה ביותר שיש מאוברקלוקינג תחרותי. אנחנו רגילים לבצע אוברקלוק על ידי אותו שינוי פשוט, אוברקלוקרים תחרותיים זקוקים ל-101 הגדרות מתח, תדר ומה שבניהם, לפעמים באופן המילולי ביותר. יש תחרות נגד הזמן, נגד התנגדות החומרה לשינויים הכי מיקרוסקופיים בהגדרות מאוד ספציפיות ויש את האתגר הכימי שקיים נגד טמפרטורה קרובה לאפס המוחלט בה החומרה מתנהגת באופן שונה לחלוטין. הייתי ממליץ בחום לקרוא קצת בנושא, אולי לצפות בסרטונים. זה בהחלט יתן פרספקטיבה יותר טובה על עולם האוברקלוקינג התחרותי

פורסם

כמו שליאור אמר אוברקלוק זה תחביב כמו כל תחביב אחר כגון שיפורים לרכב או כמו גיימר שאוהב תמיד לשפר לכרטיס הכי טוב ולמסך הכי איכותי ולקבל כמה שיותר FPS . אני אוברקלוקר נטו ולא מעניין אותי משחקים וזה מה שעושה לי את זה - לנסות ולדחוף כמה שיותר את החומרה עם כל העזרים שיש ברשותי - במקרה שלי זה "רק" קרח יבש והחלפת משחה פנימית למעבד (Delid) ולהשתמש בלוחות הטובים ביותר לאוברקלוק , לבחור מעבד עם סיליקון מוצלח וזכרונות טובים (B-DIE) כדי להגיע לתוצאה טובה .

אוברקלוק זה לא כזה פשוט כמו ש- zag78  חושב ואחרים כמותו,

אוברקלוקר אמיתי לא מסתפק בלעלות מכפלה ומתח cpu , יש הרבה מעבר לזה . כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר צריך להמהיר את כל המערכת כולל הזכרונות שמשפיעים מאוד בבנצ'ים . אני עושה את זה כבר כמה שנים ומעלה ל-HWBOT  ומקבל ניקוד על כל חומרה שאני ממהיר (כרטיסים ,זכרונות ,מעבדים וכו') וככל שצוברים ניקוד הדירוג עולה ועולה בדיוק כמו גיימר שמשחק ועובר שלב אחרי שלב.

http://hwbot.org/user/shar00750/#My_Submissions

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים