עבור לתוכן

הפרויקט של מתן גביש ( אני חדש כאן )

Featured Replies

פורסם

תסדר את הקישור כמו שצריך , עשית פה בלאגן שלם אי אפשר להיכנס לתמונות....

עריכה: אוקיי הצלחתי להגיע לשם. אהבתי את הצביעה בכתום של המארז , הייתי מציע בנוסף לעיגול הכבלים תסדר אותם ותחביא אותם במקומות

שונים(מאחורי הלוח וכד') וא ככה זה יהיה מסודר ויפה , בסך הכל אחלה עבודה ;)

נ.ב - http://sob.3dv.co.il/Matan/

פורסם

אין מצב שאתה מפסיק לאהוב את זה אה רוק?! :o

פורסם

ככל הנראה ביום שאחטוף שבץ מוחי או התקף לב מזה...

זה לא מצחיק, אכלתי איזה 4 ארוחות דאבל מוגדלות השבוע, אקסטרה רוטב, ללא יותר מדי ירקות... :-[

פורסם

מוד נהדר.

רק תסדר את הכבלים שיהיה מקום

ולכל אלו שאוכלים 4 פעמים בשבוע ארוכות כאלו אתם לא יודעים מה זה עושה לכם.

פורסם

צמוד ממש חמוד ...אהבתי את הצביעה בכתום אבל ממש ממש הגעיל אותי איך שאתה עשיתה כבלים עגולים .....זה לא רק אתה זה ככה הרוב הם מעגלים עם איזלירד באנד וזה יוצא מגעיל ואחרי זה דביק .........תלך תקנה איזה 5 מטר צינור אקווריום תעשה ממנו ספירלה ותגלגל על הכבל ולפני כן אם אתה רוצה שיהיה יותר יפה תצבע את הכבל של ה IDE ואל תשכח להפריד גידים ויהיה ממש ממש יותר יפה ! :)

פורסם

הי י     8)

מה זה צינור אקווריום ???

פורסם

אהבתי!

זה לא דביק ולא שום דבר יוצא יפה מאד עם איזולירבנד גם אני עשיתי עם איזולרבנד עיגול כבלים...(IDE+FLOPPY)

יצא יפה מאד אם נשאר לך עוד צבע הייתי ממליץ לך לצבוע את הכוננים שיתאים למארז..

פורסם

נחמד מאוד כול הכבוד.

ורוקפוד רק שתדע שיש שמומכים אומרים שבהמבורגר אחד יכולים להיות חלקים מ100 פרות שונות, (כן אני רואה דיסקברי לפעמים).

פורסם

צינור אקווריום זה הצינורות של האוויר ששמים באקווריום , הם בידיוק בקוטר המצאים כאשר חותכים אותם והם יושבים ממש ממש יפה על הכבל וזה נותן לזה צורה עגולה חלקה ויפה .!

פורסם

אני גם עשיתי עם איזולירבנד יצא מגניב!!!!!!

ו-114508534(מה זה השם הזה?!?!?!?!) לא יודע מה איתך אבל כשהיןיתי צריך להוריד זה לא היה ממש דביק וחוץ מזה זה הדבר הכי זול והכי נגיש לכולם

פורסם

אני גם עשיתי פעם כבלים מעוגלים בעזרת איזולירבאנד , וזה יוצא נחמד מאוד אם עושים את זה מסודר ויפה

אחרי שמורידים אותו (ולמה בכלל להוריד אותו?!) זה די דביק , אבל אם זה יוצא יפה אני לא רואה סיבה להוריד את זה.

כמובן שאם אפשר יש פתרונות חלופיים כגון צינור אקווריום שזה תחליף מצויין.

פורסם

א. מה הקשר לנייק שלי ?

ב. מה כל כך לא נגיש בצינור של אקווריום ?

ג. אני לא אוהב לעשות עם איזלירד באנד , אם כבר עושים אז עושים כבר כמו שצריך ושיהיה מושקע ולא ככה בשכונה .

אני לא באה לריב עם אף אחד אני רק מעלה עובדה ומציעה לו איך לעשות שיהיה יותר יפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים