עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך ב 600 - 800 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם 

מפרט מחשב : 

i5-4590

8GB

Gigabyte H81M-HD3

AMD Radeon R9 200 

אני מחפש להחליף את הכרטיס מסך שעושה לי בעיות בכרטיס מסך אחר בתקציב שרשום ( בלי לחרוג ואם אין הבדלים משמעותיים אז יותר לתווך הנמוך של התקציב ) 

הכרטיס ישמש למשחקים בסגנון Overwatch ו TitanFall2 כמובן שלא על הגדרות הכי גבוהות אלא שיהיה אפשר לשחק ברמה נורמלית

אשמח לעזרה 

תודה

פורסם

מה יש לך עכשיו? 

R9 270

R9 270x

R9 280

R9 280x

R9 285

R9 290

R9 290x

?

אם לא תהיה ספציפי, בתקציב הזה אתה יכול גם לקבל שנמוך בביצועים.

ואילו בעיות יש לך? אולי נוכל לעזור לך ולא צריך להחליף שום דבר.

פורסם

אהלן אני פתחתי את הדיון 

הדגם המדויק הוא : Gigabyte R9 270X 2G WindForce3 OC 1050Mhz ( טעות שלי בפתיחת הדיון )

הבעיה היא שתוך כדי משחק לפעמים מקבלים מסך כחול עם שגיאה על הכרטיס מסך - בדקתי ב Google פתרונות שלא עבדו ( כולל מחיקה מלאה של הדרייברים והתקנה מחדש ) והבעיה עדיין קיימת

תודה על העזרה

פורסם

ב-650 ש"ח בערך יש לך RX 460 4gb, חלש בכ-5 עד 10 אחוז ממה שיש לך, מאמין שאם הזמן ודרייברים חדשים הוא יהיה שווה ערך אם לא טוב יותר במעט.

החל מ-730 ש"ח אתה יכול למצוא GTX 1050ti 4gb, שחזק לא במעט ממה שיש לך כעת.

אם אתה פתוח ליד שניה, תמיד תוכל למצוא כרטיסים חזקים יותר עם שנה/שנתיים אחריות.

אגב, לפני שאתה ממהר לזרוק את הנוכחי, ממליץ לך לבדוק אותו במחשב אחר/ לבדוק כרטיס אחר במחשב שלך.

פורסם

היי תודה על העזרה

אני חושב שאם כבר אני אקנה אני אלך לכיון ה GTX 1050ti 4GB שאמרת שחזק יותר ממה שיש לי 

אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות על דגמים אחרים 

ובנוגע לבדיקת הכרטיס במחשב אחר - לצערי מחוסר זמן לא יצא לי לעשות את זה אבל אני אנסה לפני שאני אזמין את כרטיס השבוע 

תודה 

פורסם

אמממ.. הייתי הולך על יד 2 וחוטף איזה 970 במחיר הזה (נשמע לי כמו מחיר הגיוני ל 970)

או מנסה להכניס עוד 100 שקל למשוואה ולוקח RX470...

פורסם

1050TI זה פחות או יותר הכי טוב שנכנס בתקציב שלך (חדש).

אפשר לשקול את ה280X שמוכרים בstartpc (השקול בביצועיו ל1050ti) ב690 למרות שאין סיבה ממשית לעשות זאת למעט ההבדל הקטן במחיר.

לי יש 7970 (שזה בעצם בערך כמו 280X) והוא נותן בראש!  רק יש לוודא שיש ברשותך ספק כוח מתאים.

וכן, כמו שנאמר עם חריגה קלה הrx470 כבר הופך את השדרוג ליפה מאוד.

פורסם

תודה לכולם על העזרה

בנוגע ל GTX1050 ראיתי שיש גרסה רגילה וגרסה OC בהבדל מחירים קטן - איזה מהם עדיף ? והאם יש חברה מסוימת שעדיף לקנות את שלה מבחינת קירור ? 

אני לא מעוניין לקנות יד 2 וה Rx470 כבר חורג יותר מהתקציב אז אני אלך לכיון ה GTX1050

שוב תודה לכם

פורסם

בקשר ל-OC זה ממש לא משנה, לא מוסיף מספיק בשביל להצדיק תוספת של שקל.

בכרטיס כזה חסכוני אתה יכול ללכת על הכי פשוט.

אם אתה יכול ממליץ לקנות 1050TI.

פורסם

שים לב שאתה לוקח 1050TI

הכי זול שאני מכיר

בדרך כלל שזה נוגע לכרטיסים של Nvidia אני ממליץ על Evga, בגלל איכות הבניה, השירות הבינלאומי והאפשרות להרחיב בגרושים את האחריות ל-5 ואפילו 10 שנים. (יתרון כשאתה מוכר ביד 2)

אבל, במחירים של הארץ המחירים נושקים למחיר של RX 470 ולכן קח את הזול ביותר שאתה מוצא.

פורסם

startpc מוכרים כרטיס דומה לזה שהומלץ ע"י user_name במחיר זול מהמחיר הרגיל של פלונטר.

ההבדל במחיר זעום אבל תבדוק, אולי יותר נוח לך לרכוש מstart מבחינת מיקום, יש להם מספר נקודות איסוף, והם גם עושים משלוחים.

פורסם

שווה לך לגרד עוד 100-150 שקל וללכת על RX 470.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים