עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב נייח ב-2K לאיש בן 65 לצפייה בסרטים ושימוש באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג.

כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום.

תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך).

שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה.

ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים.

חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך).

לא מתוכנן OC.

אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. יש צורך לכלול הרכבת המחשב בחנות.

אין העדפה ספציפית לחנות, אם כי שמעתי המלצות על KSP ואייבורי. אזור מגורים- חיפה.

קניית המחשב מתוכננת השבוע.

אין צורך משמעותי לשמור על אופק שדרוג המחשב.

נערך על-ידי kutchen

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור בבקשה?

פורסם
  • מחבר

The_MichMan תודה רבה. אני נרתע קצת ממחשב מיני. אף פעם לא ראיתי מחשב כזה בפעולה ולא שמעתי על מישהו שמשתמש בכזה. איך הם מבחינת שקט בעבודה? בכל מקרה אני רואה שמבחינת מחירים המיני די דומים למחשבים נייחים. אני חושב להשקיע קצת יותר ולרכוש את המחשב עצמו ב2K.

חשבתי על האופציה הזאת- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18948

האם הוא שקט יחסית?

העכבר שהמלצת נראה לי יתאים ואני אלך עליו.

פורסם
ציטוט של kutchen

The_MichMan תודה רבה. אני נרתע קצת ממחשב מיני. אף פעם לא ראיתי מחשב כזה בפעולה ולא שמעתי על מישהו שמשתמש בכזה. איך הם מבחינת שקט בעבודה? בכל מקרה אני רואה שמבחינת מחירים המיני די דומים למחשבים נייחים. אני חושב להשקיע קצת יותר ולרכוש את המחשב עצמו ב2K.

חשבתי על האופציה הזאת- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18948

האם הוא שקט יחסית?

העכבר שהמלצת נראה לי יתאים ואני אלך עליו.

מחשב NUC ב99 אחוזים תמיד יהיה שקט יותר ממחשב נייח, מכיוון שיש לו רק מאורר אחד כמו במחשב נייד.

המחירים דומים אבל למיני יש מעבד חלש יותר מאשר במחשב נייח באותו המחיר.

המחשב נראה בסדר גמור, לא רמת שקט גבוהה , המחשב עצמו חזק קצת מעבר לדרישות, שים לב שיש צורך להוסיף עוד 60 שקלים כדי לשדרג ללוח עם יציאת HDMI.

אני מכיר אנשים שרק מרוצים מה - NUC, אתה יכול לקחת אחד עם מעבד יותר חזק אם התקציב מאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים