עבור לתוכן

לפטופ ללימודים. עיצוב גראפי ואלי עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה,

בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)

לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אם זה לא בא כלול בלפטופ אז לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

מעדיף איזור קריות-חיפה אתפשר על משהו טוב עם משלוח

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

פברואר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

SSD לוידוס והתוכנות הקבועות כמו פוטושופ/אילוסטרייטור, כל השאר אפשר זיכרון רגיל או אפילו נייד

צריך להיות עם מעבד I7 והרבה ראם בשביל התוכנות הכבדות לדעתי, אבל אתם כנראה תדעו יותר טוב

USB 2.0- לא יודע כמה זה קריטי אבל אולי אני אעבוד עם זיכרון נייד הרבה אז אם זה חשוב..

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

TL;DR

הלפטופ באמת מיועד רק ללימודים, בבית יש נייח מעולה שעונה על כל הדרישות שלי ואני כנראה אקנה זיכרון נייד בשביל לסנכרן את העבודה.. אז אני רוצה משהו בתקציב שפוי שיתאים לי ל3 שנים האלה, לפטופ מטורף של אפל ב20 אלף אני אשקול לקנות כשאתחיל להרוויח מזה כסף 

תודה רבה מראש

באמת שממש עזרתם לי עם המחשב ההוא!

פורסם
ציטוט של Andrey Gutman

1. מה התקציב המקסימאלי?

כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה,

בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)

לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אם זה לא בא כלול בלפטופ אז לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

מעדיף איזור קריות-חיפה אתפשר על משהו טוב עם משלוח

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

פברואר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

SSD לוידוס והתוכנות הקבועות כמו פוטושופ/אילוסטרייטור, כל השאר אפשר זיכרון רגיל או אפילו נייד

צריך להיות עם מעבד i7 והרבה ראם בשביל התוכנות הכבדות לדעתי, אבל אתם כנראה תדעו יותר טוב

USB 2.0- לא יודע כמה זה קריטי אבל אולי אני אעבוד עם זיכרון נייד הרבה אז אם זה חשוב..

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

TL;DR

הלפטופ באמת מיועד רק ללימודים, בבית יש נייח מעולה שעונה על כל הדרישות שלי ואני כנראה אקנה זיכרון נייד בשביל לסנכרן את העבודה.. אז אני רוצה משהו בתקציב שפוי שיתאים לי ל3 שנים האלה, לפטופ מטורף של אפל ב20 אלף אני אשקול לקנות כשאתחיל להרוויח מזה כסף 

תודה רבה מראש

באמת שממש עזרתם לי עם המחשב ההוא!

קשה למצוא מחשב עם הדרישות האלה בתקציב הזה בארץ, אם יש לך אפשרות שמישהו יביא לך מחול או דרך אחת החברות שמספקות שירות כזה, הייתי ממליץ על המחשב הזה:

https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i7559-2512BLK-Generation-GeForce/dp/B015PYZ0J6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1483782031&sr=8-1&keywords=Dell+Inspiron+i7559-2512BLK

להוסיף לו עוד 8 ג'יגה זכרון ודיסק SSD.

נערך על-ידי The_MichMan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של The_MichMan

קשה למצוא מחשב עם הדרישות האלה בתקציב הזה בארץ, אם יש לך אפשרות שמישהו יביא לך מחול או דרך אחת החברות שמספקות שירות כזה, הייתי ממליץ על המחשב הזה:

https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i7559-2512BLK-Generation-GeForce/dp/B015PYZ0J6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1483782031&sr=8-1&keywords=Dell+Inspiron+i7559-2512BLK

להוסיף לו עוד 8 ג'יגה זכרון ודיסק SSD.

השאלה היא האם אני יכול לקנות משהו בתקציב הזה שיחזיק את התוכנות ויעבוד סבבה.

שוב, באתי לכאן כדי לשאול את דעתכם.. אולי כל מה שאני יודע לא נכון ואני בכלל יכול משהו יותר זול 

פורסם
ציטוט של Andrey Gutman

השאלה היא האם אני יכול לקנות משהו בתקציב הזה שיחזיק את התוכנות ויעבוד סבבה.

שוב, באתי לכאן כדי לשאול את דעתכם.. אולי כל מה שאני יודע לא נכון ואני בכלל יכול משהו יותר זול 

ממה שאני מבין אלו תוכנות שדורשות מעבד/זכרון/כרטיס מסך טובים.

הכי קרוב לדעתי זה המחשב הזה:

http://ksp.co.il/?select=.271..159..2895..2175.&list=1&sort=2&glist=0&uin=31655&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real

רק להוסיף SSD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים