עבור לתוכן

חוות דעת על Lenovo Ideapad Y700

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר לא מעט זמן שאני מתכנן לקנות מחשב נייד , ונתקלתי במחשב הזה -https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18407

בעיקרון הוא עונה על כל צרכיי , המחיר קצת גבוה - רציתי לדעת מה דעתכם על דגם זה לשימושי גיימינג בינוני ? למישהו יש ניסיון איתו?

בנוסף הבנתי שמעבדת cpm אשר היא מכסה את האחריות לדגם זה , לא משהו בשירות שלה.

לדעתכם כדאי לדלג על לנובו ? ולהעדיף חברות אחרות? או שזה לא נורא כמו שזה נשמע?

תודה רבה

ושבת שלום

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יש לי את הלפטופ הזה הוא מצויין, הוא יכול להריץ משחקים על הגדרות בינוניות גבוהות ב 1080p  בין 30-60 fps כשהוא מחובר לחשמל , על בטרייה אפשר לשנות את ההגדרות אבל זה סוחט אותה די מהר ולפעמים צריך לשחק עם ההגדרות בשביל למצוא איזון בין ביצועים לאיכות. סה"כ לפטופ מצויין בשביל המחיר הזה.

פורסם

הציעו לי את המחשב הזה בפורום הזה ורכשתי אותו לפני כחצי שנה, אני מרוצה מאוד ממנו. הוא מריץ לי GTA 5 כאשר בgraphics הכל דלוק ועל הכי גבוה ובadvanced graphics הכל מכובה, fps 45~50 נכון לא נשמע גבוה אבל המשחק נראה בהרבה יותר טוב מ XBOX ONE והולך חלק. אני משחק עליו Fallout 4 לא הכי גבוה אבל חלק, CSGO 150 FPS וכו'. ומה שקשור למעבדה עדיין לא יצא לי להתעסק איתם וטוב שכך. המסך של המחשב נותן צבעים בהירים ותמונה חדה, נכון שמחשבים ניידים וגיימינג לא הולכים טוב ביחד אבל המחשב הזה עושה את העבודה.

פורסם

כן זה מחשב מהרמה הגבוהה ביותר במיוחד בטווח מחירים הזה , עוד כמה חודשים לנובו יוציאו דגמים חדשים של region ו y520 ו 720  הוא מריץ את רוב המחשקים על 45 במומוצע על הגדרות גבוההות ואפשר תמיד להוריד חלק למדיום שיעבוד יותר חלק 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים