עבור לתוכן

PC עד 5K לקולנוע ביתי וסרטים בסטרימינג. שיריץ גם איזה משחק או 2 טובים : )

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפרע. אבל מוכן להשקיע הכל אם באמת צריך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 רק אם באמת יש צורך.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בHD 1080P, סטרימינג, חיבור למסך טלויזיה FULL HD ברזולוציה 720*1280, 768*1024, 768*1360, 1024*1280 60HZ כולם. HDMI.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד להריץ עליו משחקים בULTA. סגנון משחקים זה רק SHOOTER כמו COD,BF וכו'.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש ב720*1280 הכי נוח לי. הרזולוציה המקסימלית בHD זה 1080*1920. לצערי אני לא יכול לומר את גודל המסך באינצ'ים. אני משתמש בטלויזיה HD של פיליפס שהומרה למסך מחשב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום  גם העדפות לדגמים. הדבר היחיד שחסר לי זה כונן דיסקים (צורב DVD נראה לי יספיק)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כוננים בכלל. יש לי שני כונני WD של טרה בייט כל אחד. ועוד כונן SSD של סאן דיסק שעליו רץ הווינדאוס וכ"ב (117 GB).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 (הכי שקט שאפשר, בכל מחיר) המחשב נמצא בחדר שינה ואף פעם לא מכובה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף לקבל את המחשב מורכב כבר מהחנות. אשמח לשמוע המלצות איזה מערכת הפעלה להריץ עליו. מעדיף 64BIT מה שזה לא יהיה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות, אשמח לשמוע המלצות. כל איזור המרכז. עדיפות לת"א/ר"ג/גבעתיים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שאקבל המלצה למפרט.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני צריך לפחות 6 חיבורי USB מהירים (צריך שיהיה כמה סוגי חיבורים מכל אחד. רגיל/3 וכו'). עדיפות גם ל2/4 חיבורים בחזית המחשב. כרטיס אודיו למערכת 5.1. צריך כרטיס קול מאוד איכותי. שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה 64BIT.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאסיבי, אבל לא שולל שדרוג עם הזמן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב הולך להשאר דלוק כמעט תמיד (99% מהזמן) חשוב שיהיה סוס עבודה ושיהיה שקט בכל מחיר, לא יודע מה ההבדל בין קירור אוויר לנוזל ומה עדיף במצב כזה אבל אני זורם עם מה שתמליצו.

חשוב לי לציין שהמחשב הולך להריץ הרבה תוכנות שפועלות כל הזמן במקביל וייקחו יחסית הרבה משאבים.

נערך על-ידי Hyper

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

מה אף אחד? אתגרתי עד כדי כך?

הקפצה אחרונה.. מקווה שמישהו יענה

פורסם
ציטוט של Hyper

מה אף אחד? אתגרתי עד כדי כך?

הקפצה אחרונה.. מקווה שמישהו יענה

מפרט בדגש על שקט, הורכב בחנות פלונטר בתל אביב.

מה שאפשר לשפר עוד זה: 

1. מעבד, לקחת חזק יותר

2. כרטיס מסך שקט יותר בזמן משחקים (חברות EVGA,MSI).

מערכת הפעלה מומלץ ווינדוס 10.

נערך על-ידי The_MichMan

פורסם

pc1.PNG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים