עבור לתוכן

תלייה על הקיר רמקולים מסוג Microlab SOLO 7C.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים MICROLAB SOLO 7C, מיקמתי אותם על הרצפה (עם הגבהה קטנה מפני שטיפות בחדר)

חשבתי לתלות את הרמקולים, מה דעתכם? איך תהיה איכות הסאונד אם הרמקולים יהיו על גובה?

תודה רבה והמשך ערב נעים ;)

פורסם

אם הם היום על הרצפה זה לא הכי טוב אבל זה יכול להגביר את הבאסים, מקובל שגובה אידיאלי של רמקולים הוא שהטוויטר בגובה האוזניים, עדיף שהרמקולים לא יהיו צמודים לקיר.

פורסם
  • מחבר

אהלן, צירפתי תמונה של המיקום של הרמקולים, סידור חצי קלאץ' כי לא מצאתי סידור אחר.. אשמח להצעות לייעול :)

IMG_3535.JPG

פורסם

הייתי  נוהג לשמוע עם סידור כמו שלך   תקופה לא מבוטלת 

אבל לא מומלץ ככה 

הכי טוב  למקם את הרמקולים ופינת המאזין בצורת  משולש 
כמו בתמונה . 

בחדרים  קטנים  עם קצת מאמץ וחשיבה יצירתית  אפשר לסדר את  זה .

לתלות על הקירות לא יהיה מומלץ כי אז הסאונד עלול להיות בומי , כדאי לתת איזה מרחק מהקירות . 

sp.jpg

פורסם

הרמקולים האלו ענקיים בשביל לשבת לך מול הפרצוף כמו רמקולים רגילים של מחשב.

אם יש לך מספיק מקום בחדר, הייתי שם את השולחן במרחק מטר מהקיר ככה שאתה יושב בינו ובין הקיר עם הפנים אל תוך החדר ואת הרמקולים על הקיר הרחוק ממך, בשאיפה שניים/שלושה מטר מהשולחן. זו הדרך הטובה ביותר לשמוע מרמקולים בכזה גודל. מה שנקרא בשפה המקצועית רמקולי Midfileld (ולא Nearfileld קטנים יותר שמיועדים לשבת קרוב מאוד אליך).

בכל מצב אחר בו הרמקולים קרובים אליך אתה עושה עוול לעצמך ולרמקולים.

כמובן שברגע שאתה מרחיק ממך את הרמקולים אתה מתחיל כבר להיכנס לבעיות אקוסטיות של הדהוד וכו' אבל אם אתה לא רוצה להחליף לרמקולים קטנים יותר אני לא רואה אפשרות אחרת בה תוכל ליהנות מהרמקולים כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים