פורסם 2004 במאי 821 שנים יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו?האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר??תודה (:
פורסם 2004 במאי 821 שנים בעיקרון AMD ידועה בכך שהסינקים והמאווררים שהיא מספקת גרועים לכן הוא לא איזה חיית ביצועים, אבל! המאוורר בטח שקט ואני מהמר שהוא 60mm פשוט תשווה אותו ל80mm ותגלה לבד לפי הגיון, של הפלומינו שלי היא חרא מאוורר אבל שקט בטירוף בגודל 60mm.
פורסם 2004 במאי 821 שנים יש לי כזהחרא של דבר הוא לא מי יודע מה רועשאבל הוא חרא עוד שבוע שבועים לקראת הקיץ אני יחליף אותובחורף עוד הוא איך שהוא סחב
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר וואלה אם זה 60 אז אין לי מה לעשות איתו בכללאם הוא 70 אפשר לנסות לשים אותו על הסינק שלי עכשיו אולי הוא יתן ביצועים טוביםואם הוא 80 אולי הוא טוב בתור מאורר מארז?!בכל מקרה אין לי מה להחליף כי כרגע כולם אצלי סמארט פאנים שעושים את העבודה כמו שצריךאבל סתם אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות עם הסינק והמאורר שלא ישכבו סתם במגירה ויעלו אבק
פורסם 2004 במאי 821 שנים הישנים היו 70 מ"מ אם אני לא טועה, אז אני מאמין שהוא נשאר אותו גודל.אתה יכול לשים אותו על הNorthbridge .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.