עבור לתוכן

שדרוג מחשב שהחל "לקרטע", לא בטוח למה, עד 1,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

המחשב שלי מלפני כמה שנים, ולאחרונה התחיל "לקרטע" קצת. אני לא מבין הרבה, אבל ברגעים שיותר קשה לו לסחוב זה נראה כאילו הCPU והMEMORY בתפוסה גבוהה (לפי הטאסק מנג'ר, לא מעבר)

זה קורה כשיש לי משחק רץ ברקע ואני מזגזג בינו לבין הבראוזר, כשיש לי יותר מידי חלונות פתוחים, כאלו.
אני רוצה לשדרג מה שצריך, אבל לא בטוח מה עושה את הבעיה.
אשמח לעזרה, מקווה שאני ממלא את זה כראוי:

המפרט הקיים:

CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @3.20GHz 3.20 GHz
MB: Gigabyte B85M-DS3H
Mem: 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) 
GPU: Intel HD Graphics 4600
ATI AMD Radeon HD 7800 Series GPU:
HD: Samsung SSD 840 EVO 120G SCSI Disk Device (SSD)
HD: Seagate ST1000DM ST1000DM003-1CH1 SCSI Disk Device (SATA)

HD: Corsair Force LS SSD SCSI Disk Device (SSD)

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל
ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט
2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר
א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 
ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, אבל לא דברים מאוד מאוד כבדים.
-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050X1680
3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא
6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה אז כנראה שלא?
7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא
8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא
9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאני אבין מה לקנות
11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא
12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

תודה מראש!

פורסם

המחשב שלך מצויין. אני לא הייתי משדרג כלום בלי להבין מאיפה הבעיה בדיוק.

הבעיה שאתה מתאר יכולה להתרחש בגלל הרבה דברים. נסה לבדוק קודם אולי המערכת הפעלה עמוסה ועושה בעיות.

אולי אין לך מספיק זיכרון. אולי ה ssd שלך מזייף - הדגם 840 evo זכור עם בעיה בfirmware שגורמת לאיטיות, נסה לבצע לו עדכון firmware.

נסה לעדכן את ה bios. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים