עבור לתוכן

שדרוג מחשב-תקציב של 2000-3500 :)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ.

השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי

והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף.

המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי.

רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור?

יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב.

התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכוש בתקציב הזה? כנראה אקח מחשב חדש אבל ראיתי שגם בכל מיני לוחות כגון פשפשוק מפרטים שנראים לא רעים בכלל, תודה על העזרה :)מחשב מפרט.jpg

פורסם

המחשב אכן די ישן. בגלל שציינת שאתה מעוניין באפשרות לגיימינג, אני אישית הייתי שומר על הספק והמארז- שניהם סבירים ואם הם תקינים הם יעשו את העבודה. 

הוספתי כרטיס מסך שתוכל לשחק לפעמים, בשאר התקציב אתה יכול לשדרג אותו או לקחת בנוסף מארז/ספק או פשוט לחסוך.

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1220 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H DDR4
זכרון: 459 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 749 ₪ - * חדש * - Palit GTX 1050Ti StormX 4GB D5 1366MHz-1480MHz OC Dual-Fan
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 2477 ₪ למזומן  
 2526 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים