עבור לתוכן

חיב עזרה בשיפור הרשת בבית...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה

יש לי פיירבוקס במקומה למטה ומיני פיירבוקס בקומה השניה ובקומה השלישית אין כלום כרגע אינטרנט של הוט והוט נט 100 מגה.

חשוב לי לציין שהחלפתי את כל הכבלים בבית שמחוברים דרך lan לכבלים של cat 7 מסוג stp
2. בקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס ברשת אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אולי צריך מוצר יעודי לדבר הזה ?
3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפצל את הרשת מה זה בדיוק ואיך עושים את זה ?

4. מה אפשר לעשות בכללי כדי להגיע למהירויות גבוהות של 70+ ברשת האלחוטית בכל הבית לא חשוב כמה זה יעלה

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

פורסם

קיימת אפשרות להשחיל כבל רשת מהקומה השניה לשלישית?  זה יבטיח לך איכות חיבור טובה בהרבה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

קיימת אפשרות להשחיל כבל רשת מהקומה השניה לשלישית?  זה יבטיח לך איכות חיבור טובה בהרבה.

שלום

אין לי צורך בחיבור על ידי כבל המטרה שלי להעלות את רמת הקליטה של הרשת האלחוטית בבית + לנסות לשפר את המהירות ברשת ה האלחוטית של הבית כולו

אשמח אם תענה לי גם על שאלות 3 ו 4

נערך על-ידי ShakedBenratzon

פורסם

השאלה שלו חשובה מאוד מכיוון שאם אפשר לחבר עוד Access Point עם כבל רשת זה ישפר משמעותית את איכות הרשת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר
ציטוט של OR2OOO

השאלה שלו חשובה מאוד מכיוון שאם אפשר לחבר עוד Access Point עם כבל רשת זה ישפר משמעותית את איכות הרשת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

שלום

לצערי כרגע לא ניתן האפשרות השניה שלי היא להוציא מהוט עוד מיני פייבר וכך יעבור לי אינטרנט ישירות מהכבלים של הטלוויזיה לקומה למעלה אבל זה האופציה האחרונה שלי

פורסם

שרשור אלחוטי היא האופציה האחרונה שאני ממליץ עליה.  אם אי אפשר להעביר כבל, לך על MINI FIBER נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים