פורסם 2016 בדצמבר 208 שנים נתב בזק VEGN2610 שכבר הוגדרו בו בעבר מספר חוקי PORT FORWARDING הוספתי CUSTOM SERVICE חדש כאשר מוסיף חוק עבור השרות החדש בעת לחיצה על APPLY מתקבלת שגיאה: Triggering internal error לא יודע איך לפתור את זה. אני לא מנסה בכלל להגדיר TRIGGERING ואין אף הגדרה קיימת ל-TRIGGERING
פורסם 2016 בדצמבר 208 שנים באמת נשמע מוזר, במצב כזה, הנסיון הכי מהיר לפתרון זה איפוס הראוטר אפשר לנסות גם לעדכן את הראוטר
פורסם 2016 בדצמבר 208 שנים מחבר אמרו לי בבזק שהגירסה שלי היא האחרונה. לא בטוח שאני סומך על זה האמת כי זו גירסה מלפני 3 שנים. לאפס זה סיפור כי יש המון הגדרות שצריך לשחזר. אם אין ברירה אז נעשה את זה
פורסם 2016 בדצמבר 208 שנים כנראה שהחוק החדש שהוספת חרג מכמות החוקים האפשריים או שהיתה התנגשות בין החוקים הקיימים לחוק החדש.
פורסם 2016 בדצמבר 208 שנים מחבר לא היתה התנגשות בין החוקים אבל יתכן שיש מגבלה על מספר החוקים. סך הכל יש לי 4 חוקים ל-OUTBOUND ועוד 5 ל-INBOUND כך שקשה לי להאמין שיש מגבלה כל כך נמוכה למספר החוקים אבל הכל יתכן.
פורסם 2016 בדצמבר 238 שנים תהפוך תZבל הזה למודם בלבד תקנה ראוטר פרטי איכותי וזהו ותפתח כמה פורטים שאתה רוצה
פורסם 2016 בדצמבר 248 שנים מחבר אשמח למדריך איך הופכים את הזבל הזה למודם בלבד. אם יהיה מודם בלבד, לא יתקע לי פעם ביום כמו שקורה לי בזמן האחרון ? זו פעולה שניתן לעשות לבד בממשק של הנתב או שצריך לבקש מבזק שיעשו מרחוק ? נערך 2016 בדצמבר 258 שנים על-ידי kalda01
פורסם 2016 בדצמבר 288 שנים תכנס למסך אינטרנט, ובבחירת אפשרות האם יש שימוש בשם משתמש וסיסמא לציין "לא", ואחרי זה, בקטגוריית NAT, צריך לסמן Bridge.
פורסם 2017 בינואר 28 שנים מחבר תודה. האם זה הפיך כלומר כל ההגדרות ישמרו אם אשנה ל BRIDGE ואחר כך אחזיר לאיך שמוגדר כעת?
פורסם 2017 בינואר 38 שנים זה הפיך על ידי ביצוע RESET לנתב. אתה יכול לשמור את ההגדרות לקובץ ואם תחליט לחזור אליהם, תמיד תוכל לטעון אותן ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.