עבור לתוכן

הכירו את AMD Ryzen: המעבד שאמור להלחיץ את אינטל

Featured Replies

פורסם

שעות ספורות לפני האירוע המקוון הגדול שלה, פרטים חדשים אודות משפחת מעבדי ה-Zen הראשונה מוצאים את דרכם לרשת ונותנים לנו נתונים טכניים שהיו חסרים עד עתה

לכתבה

• תגובות 49
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האירוע כבר היה https://www.youtube.com/watch?v=4DEfj2MRLtA

פורסם

אין ספק אני הולך על הזן מבחינת מעבד 500 דולר במקום ברמת מעבד של 1100 לא רע בכלל ויש גם אפשרות ב350 דולר... ציפס אי אי אי יאללה כבר שיגיע לחנויות ה940 מרגיש לי בן 20

פורסם

איפה יש מידע על המחירים?

פורסם

אין, הכל זה הדלפות והשערות...

מה שכן ככל שרואים יותר ויותר ביצועים של ZEN אני חושב שהוא יהיה יקר יותר ויותר, AMD חברה שאוהבת להיות האופציה המשתלמת אבל לא פראיירית.

בהדגמה היום הוא הציג כמה FPS בודדים מעל 6900K בBF1 והיה שווה לו בשני מבחני ביצועים סופר כבדים על המעבד, כל זה בלי טורבו עדיין...

פורסם

עדיין אינטל יהיו טובים יותר

פורסם

אם התוצאות האלה ימשיכו בעוד מבחנים מה שישאר לאינטל זה המעבד 10 ליבות שעולה כמו 3 מחשבים סבירים +-

פורסם

זה לא רשמי ה מידע דרך השמועות מהאתרים אבל הקשתי לעצמי כי כל השמועות עד כה הפכו מציאות

פורסם

המעבד הראשון שלי היה AMD K6 ואולי הבא .. בתנאי שחטיבת המעבדים לא חרטטנים שקרנים כמו חטיבת כרטיסי המסך שלהם.. וזה תנאי גדול מאד.

פורסם

בוקר טוב אלירן הבנו... אתה חולה על אינטל כנראה גם נוידיה, תרשה לי לומר שההפסד היחיד הוא בכיס שלך אממה זכותך כל עוד אתה לא פוגע באף אחד ואוסיף ואומר שללא amd לא הייתה קונה מעבד ב1100 דולר אלא ב2000 דולר .שונא לא שונא למי שמבין איך עובד השוק amd יוצרת תחרות ותחרות טובה לצרכנים

פורסם

המעבדים צריכי להוכיח את עצמם . תמונות מטעם לא מספיקות

פורסם

כמה פרסומות בעבר היו עם הבטחות ובסוף נפילה . אין עדיין לוחות אם אף אחד לא יודע עדיין מה יהיה קצת בהלם שמעבד זה מתחרה מול 6900 של אינטל 4 ערוצי זיכרון של אינטל מול 2 של AMD OC לא ידוע

פורסם

4 ערוצי זיכרון לא נותנים כלום בשוק הביתי...

פורסם
ציטוט של עידן פ.

4 ערוצי זיכרון לא נותנים כלום בשוק הביתי...

עיבוד סאונד ווידאו +UPSCALE  זה כלום ?

עיבוד יותר מיידע זה כלום ?

תבדוק את עצמך 

פורסם

חטיבת המעבדים (והיח"צ שלהם) של AMD היא בדיחה בעשור האחרון. מקווה שישתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים