פורסם 2016 בדצמבר 119 שנים היי לאחר מעבר בתשתית להוט, הבדיקת מהירות ב speedtest.net כל הזמן נכשלת, אני נשארתי עם אותו הספק (בזק בנלאומי) ועדכנתי אותם שאני על 200 כיום יש בעיה באזור שלי של 200 מגה מבחינת תשתית בעקבות עומסים אני מקבל 100~200 אבל לרוב זה 120 בערך, ויש תנודות בקו השאלה למה בבדיקה הוא כל הזמן נכשל בפינג ? האם לפי הכתובת IP שלי אני צריך לצאת דרך צפת ? אני בודק על הכתובת ואני רוצה שאני כאילו דרך צפת.... 1) זה הנתב שלי 2) זה בטח המודם אחריו (אני חושב...) והתנודות.... נערך 2016 בדצמבר 119 שנים על-ידי SomeOneDudOrg
פורסם 2016 בדצמבר 139 שנים 1. איפה אתה רואה כשלון ב-PING? 2. אם אתה לא מקבל את ה-200M המובטח לך על ידי HOT, זו בעיה של HOT ואתה צריך לנדנד להם כדי שיפתרו את הבעיה.
פורסם 2016 בדצמבר 149 שנים מחבר ציטוט של Cheif 1. איפה אתה רואה כשלון ב-PING? 2. אם אתה לא מקבל את ה-200M המובטח לך על ידי HOT, זו בעיה של HOT ואתה צריך לנדנד להם כדי שיפתרו את הבעיה. https://www.rapidvideo.com/?v=Fm4MS2bL וידאו המראה את הבעיה, לפעמים זה נכשל באמצע
פורסם 2016 בדצמבר 159 שנים בעיות מהירות ברוב המקרים זה משהו תשתיתי. זה יכולה להיות תשתית פיזית של בזק/הוט זה יכולה להיות בעיה של ציוד קצה כמו מודם/ראוטר, וגם משהו במחשב כגון הגדרות בכרטיס רשת, או הכרטיס עצמו.
פורסם 2016 בדצמבר 159 שנים מחבר זה התחיל מאז שעברתי להוט בבזק לא היה לי את הבעיה הזו, יש לי חבר שגר קרוב אלי והוא גם בהוט וגם לו פתאום זה התחיל להיכשל בבדיקות של האתר הזה
פורסם 2016 בדצמבר 159 שנים תשתית של הוט זה אומר הרבה, בדירה שלי הייתה תשתית כמות הפעמים שסבלתי מניתוקים (בחיבור ישיר לראוטר) ומאיטיות הפסקתי לספור
פורסם 2016 בדצמבר 169 שנים מחבר ציטוט של sharonp28 תשתית של הוט זה אומר הרבה, בדירה שלי הייתה תשתית כמות הפעמים שסבלתי מניתוקים (בחיבור ישיר לראוטר) ומאיטיות הפסקתי לספור אני הייתי בבקשה והבעייה היא שלא היה תשתית ליותר מ40 וכל חורף שיורד קצת גשם האינטרנט היה נופל ( התשתית) ובהוט הכל טוב הכל עובד אבל מסקרן אותי שהבדיקה נכשלת ב speed test והבעיה היחידה שאין תשתית העומדת בעומס של הרחוב כל כל הרחוב פה כניראה הוט ויש עומס על התשתית אבל התשתית שלהם הרבה יותר טובה מ DSL זה בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.