עבור לתוכן

איזה הפצה הכי מומלצת היום למשתמש ביתי

Featured Replies

פורסם

לא התמשתי דיי הרבה זמן במערכת לינוקס

פעם אחרונה היה בערך ברדהט 7.2

מאז ראיתי שהשתנה לא מאט ונוספו הרבה פיצ'רים שיעזרו מאוד למשתמש ביתי

הבנתי שרדהט כבר לא כדאי להתקין היום

ולהתקרב להפצת פרי פיתוח של צוות רדהט גם כן עדיין לא כדאי (ואל תתווכחו בנושא הזה..)

אז מה המלצתכם? לחזור למאנדרק..? האמת היא שבזמני ר"ה7.2 לא ממש אהבתי את המאנדרק היא היתה קצת ג'יפית...

פורסם

suse 9.1

אם אני לא טועה הוא כבר יצא...

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להוציא כסף על לינוקס..

פורסם

אני ממליץ לך להתחיל עם מנדרייק ולהתקדם משם

פורסם

לא הייתי הולך על מנדרייק, גרסה 10 (הרשמית) מלאה בבאגים, וגרסה 9.2 מיושנת מדי.

ל-SUSE יש גרסת התקנה מ-FTP, אתה מוריד קובץ ISO קטן (20MB) מהאתר שלהם, והשאר יורד מ-FTP. הם אמורים לשחרר את הגרסה החדשה ל-FTP בימים הקרובים.

חוץ מזה, יש גם את פדורה 2 שיוצאת החודש, ואולי כדאי לבדוק גם התקנת דביאן פשוטה מהפצה כמו "קזיקס" (הדבר הכי מסובך בדביאן זה ההתקנה, וכאן מקבלים הכל מוכן).

קזיקס: http://whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11922

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני ילך יותר לכיוון של סלאקוור... היא עדיין מתעדכנת ויש בה את כל ה"פיצ'רים" המחודשים שיש במאנדרק וכו?

פורסם

נראה לי שאני ילך יותר לכיוון של סלאקוור... היא עדיין מתעדכנת ויש בה את כל ה"פיצ'רים" המחודשים שיש במאנדרק וכו?

חבל שאתה לא מקשיב לי

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב את המאנדרק אחי...

התחלתי איתה לפני שנתיים ולא אהבתי אותה אז, למה שאני יואהב אותה היום

פורסם

אני גם משתמש חדש בלינוקס ( כ 3 שבועות ) ובהתחלה השתמשתי ב RH9 ודווקא אהבתי אותו הוא די קל למשתמשים מתחילים אבל אז הבנתי שנגמרת התמיכה בו ( ב 4 לחודש אם אני זוכר נכון ) אז עברתי ל FC1 והיא דומה ל RH9 לדעתי . אחרי כמה זמן רציתי לנסות גם את MANDRAKE בגלל שכל הזמן אומרים שזאת הפצה טובה למתחילים אבל אחרי איזה יומיים איתה פשוט פרמטי וחזרתי ל FC1 אין לי מושג למה פשוט לא אהבתי את MANDRAKE :\ אז מהנסיון שלי אני מציע לך להתקין את FC1 או להתקין כמה הפצות ולהתנסות בהן איזה שבוע ואז להחליט

יש לי שאלה על דיביאן - ממה שראיתי זאת הפצה קשה ומיועדת למנוסים בתחום הלינוקס זה נכון ?

עוד משהו - אם אתה חדש בלינוקס כדאי לך לקרוא את מדריך WHATSUP :

http://www.whatsup.co.il/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index

וגם כדאי שמנהל הפורם יכניס את המדריך הזה לדיון "קצת על לינוקס ..."

פורסם

אני גם משתמש חדש בלינוקס ( כ 3 שבועות ) ובהתחלה השתמשתי ב RH9 ודווקא אהבתי אותו הוא די קל למשתמשים מתחילים אבל אז הבנתי שנגמרת התמיכה בו ( ב 4 לחודש אם אני זוכר נכון ) אז עברתי ל FC1 והיא דומה ל RH9 לדעתי . אחרי כמה זמן רציתי לנסות גם את MANDRAKE בגלל שכל הזמן אומרים שזאת הפצה טובה למתחילים אבל אחרי איזה יומיים איתה פשוט פרמטי וחזרתי ל FC1 אין לי מושג למה פשוט לא אהבתי את MANDRAKE :\ אז מהנסיון שלי אני מציע לך להתקין את FC1 או להתקין כמה הפצות ולהתנסות בהן איזה שבוע ואז להחליט

יש לי שאלה על דיביאן - ממה שראיתי זאת הפצה קשה ומיועדת למנוסים בתחום הלינוקס זה נכון ?

עוד משהו - אם אתה חדש בלינוקס כדאי לך לקרוא את מדריך WHATSUP :

http://www.whatsup.co.il/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index

וגם כדאי שמנהל הפורם יכניס את המדריך הזה לדיון "קצת על לינוקס ..."

אין דבר כזה הפצה קשה

הכל תלוי בכמה שאתה מוכן לקרוא וללמוד

פורסם

לדעתי כדאי לך לנסות את קזיקס. זו הפצה על דיסק אחד שלא דורשת התקנה, אבל אפשר להתקין אותה על ההארד דיסק אם רוצים. היא תומכת בעברית מצויין, היא מעודכנת ובנויה למשתמש בעברי. תוריד את kazix הכי חדש (כרגע 4), תנסה, תראה, תתקין ותהנה.

http://kazit.berlios.de/

(דף הבית הזה הוא של קזית, הפצה ישנה יותר, קזיקס "יותר יפה".

פורסם
  • מחבר

גם אם אתה לא מוכן לחרוש דביאן לא ממש מסובכת ואני מכיר דיי הרבה אנשים מחיפה שזאת היתה ההפצה הראשונה שלהם והם התחילו איתה..

מאנדרק יותר מידי משתדלים להיות קלים למשתמש מתחיל שזה מתחיל להגעיל אותי

כל דבר אצלהם יש וויזארדים והם נראים לי כמו "windows wannabe"

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שאלה : אם אני מתקין לינוקס , לא משנה כרגע איזו גירסה , כל המשחקים שיש לויינדוס שזה בעצם כל המשחקים, לא יעבדו נכון?

פורסם

תלוי איזה

ותלוי במחשב שלך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מתכוון להוציא כסף על לינוקס..

בקטע הזה אתה צודק כרגע לא ממש שווה להוציא כסף על זה אבל תראה לי משהו אחד באינטרנט שאי אפשר להוריד

בחינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים