עבור לתוכן

מבקש מפרט ללפטופ עד 9.5k בעיקר לתכנות אבל גם למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הטווח הוא 8k עד 10k

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות. כמה Visual Studio פועלים מבקביל + אימולטורים + VMware. בנוסף אני רוצה שמשחקים חדשים (2017+ יעבדו בצורה חלקה)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). זהו מחשב פיתוח. Visual Studio ודברים דומים. שימוש יומיומי בצורה כבדה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K 17

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 tאו 17.3

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיתאים לסעיף 2.ב.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי / צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 10. ללא אופיס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז (עדיפות להרצליה פיתוח)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חובה ssd עדיף 500 גיגה אבל יכול להסתפק בפחות

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב לי שבעבודה היומיומית גם בעומס דברים ירוצו בצורה אופטימילת. לא רוצה לחכות, לא רוצה תקיעות. חשוב לי גם משקל כמה שיותר קל. זאת אומרת אם יש מחשב באזור 3 ק"ג ובאזור 4.5, אעדיף את הקל.

נערך על-ידי Dudi Keleti

פורסם

זה דגם מוצלח

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..442.&list=1&sort=2&glist=1&uin=36240&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

קיבל ביקורות טובות מהקלים בקטגוריה שלו (כ 2 קילו)

הכרטיס מסך שלו מספיק טוב בשביל NBA 2K אבל למשחקים יותר כבדים אולי כדאי לשקול משהו אחר.

חוץ מזה זה מחשב חזק מאד לפיתוח ו VM

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

תודה lompy

מפריע לי קצת הדיסק קשיח, 5400rpm..

מה לגבי הכרטיס מסך, עד כמה שווה להוסיף סכום כדי לקבל משהו חזק יותר.

השאלה באמת מה אני צריך.. האם 970\980 או 1070? אני לא ממש יודע, אשמח לשמוע ממי שמבין במשחקים כבדים

פורסם

מה אתה משחק חוץ מ NBA 2K ?

--עריכה--

אם אתה רוצה מחשב עם כרטיס יותר חזק ועדכני אז יש לך את זה

http://ksp.co.il/?select=.268..271..2895..2175..685..3566..1798..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=36434&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

יחסית ל 17 אינץ הוא די קל 2.7 קילו.

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני לא יודע עוד מה אשחק.. פשוט אם אני מוציא כבר כזה סכום אז מעדיף שיכסה הכל.

מה ששלחת נראה מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק למחשב ועל הביקורת. נראה מעולה.

פורסם

כן בהחלט נראה מרשים וקומפקטי יחסית לנייד גימנייג.

בנוסף חשוב שתיהיה מודע גם לחסרונות של ניידי גימניג, הם מתחמים יותר (בעיקר בזמן גימניג) והבטריה מחזיקה הרבה פחות (בערך 3-4 שעות בשימוש רגיל ורק שעה בגימניג)

דרך אגב יש את ה MSI GS63VR Stealth Pro שהוא מתחרה ישיר שלו שאמור לעלות קצת יותר ,דק יותר ושוקל רק 1.8 קילו.

העניין הוא שלא ראיתי שמוכרים אותו בשום מקום בארץ עדין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים