עבור לתוכן

בחירת מפרט למחשב נייד עד 2K (אופיס,סרטים,אינטרנט)

Featured Replies

פורסם

אהלן שלום לכולם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעוניין בחנות אמינה שמספקת אחריות מקורית

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד מוצ"ש-3.11.16. בגלל הבלאק פריידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיו כל החיבורים הבסיסיים כמו HDMI ושני חיבורי USB ואף יותר.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מעוניין במחשב שבתכלס עובד מהר בכל עבודה בסיסית כמו אינטרנט ותוכנות רגילות. מחשב לסטודנט. לא מעוניין ביותר מזה רק שיעבוד טוב. חשוב מאוד שתיהיה בטריה חזקה. עיקר העניין שיעזור לי,זה שתייעצו לי מחשב מסויים מחנות מסויימת.ז"א אם אפשר לינק שאוכל להצביע עליו ולקנות אותו.

אם אפשר באמת לעזור ביומיים הקרובים כי במוצש אני חייב כבר לקנות.

תודה רבה,תומר ואופיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים