עבור לתוכן

מחשב גיימינג 7-8K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל!

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני חושב כרגע על tms בנתניה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD Samsung Evo

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמה תהיות שיש לי שאני אשמח אם תתיחסו אליהם במפרטים:

gtx 1070 vs gtx 1080

לוח אם גיימינג (במה הם שונים מלוח אם רגיל)

מארז - במחשב הנוכחי שלי יש לי coolermaster cm 690 i ואני סופר מרוצה ממנו, 8 שנים ובקושי נכנס אבק בפנים והוא סופר נוח לעבוד איתו, אז אני רוצה מארז באותו קליבר

המון תודה מראש!

פורסם

אני מציע לך להפריד את זה למסך ומחשב ולחשוב על איזה מסך אתה רוצה ורק אז לחפש מחשב שיתאים כי עד אז באמת שקשה להתאים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

אני מציע לך להפריד את זה למסך ומחשב ולחשוב על איזה מסך אתה רוצה ורק אז לחפש מחשב שיתאים כי עד אז באמת שקשה להתאים.

אתה מדבר ברמת ה 1070 לאומת 1080?

פורסם

אני מדבר קודם כל מבחינת חלוקת התקציב ואחר כך בחירת הרכיבים

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז איזה נתון הכי מעניין אותך? רזולוציה, גודל או קצב ריענון? או הכל? יכול ליהיות שאני יוכל להגיד לך בלי באמת לבחור איזה מסך ספציפי אני אקנה בסוף

פורסם

מה התקציב שאתה מקציב למסך ומה הרזולוציה.
אם אתה צריך עוד ציוד היקפי(מקלדת עכבר וכדומה גם תוכל לתת כיוון מבחינת תקציב)

פורסם
  • מחבר

אהה רגע ניראה לי כתבתי את זה לא ברור מספיק,

המפרט שאני מבקש פה זה לא צריך לכלול מסך. זה נטו למחשב.

מסך אני אקנה בהמשך, בסביבות ה 1500 +- 500 אני מניח. (ויש לי כבר את כל הציוד ההקפי)

סליחה אם לא הייתי ברור. :$

פורסם

אם המחשב למשחקים ואתה לא מתכנן לקנות מסך 4K או 2K 144hz אני לא רואה סיבה לקנות ביותר ממה שצריך ולכן זה מה שאני חושב שכדאי לך לקנות 

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1515 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6600 3.3Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151
זכרון: 424 ₪ - 8GB Crucial DDR4 2133Mhz CL15 (כמות: 2)
כרטיס מסך: 1890 ₪ - * מבצע סוף השנה * -Palit GeForce GTX1070 8G D5 1506MHz-1683MHz Dual-Fan + WD2
דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III
דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 639 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + ANTEC 650W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 
גוף קרור למארז: 58 ₪ - * מבצע * - Antec TwoCool 120mm Fan (כמות: 2)

מחיר סופי: 5529 ₪ למזומן  
 5639 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים
אתה יכול לשים את ההפרש בבנק ועוד שנתיים שלוש לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון במידה ותצטרך
אם בכל מקרה אתה רוצה לבזבז את כל התקציב אתה יכול להחליף לi7 ולקחת 1080, אבל ההבדל שתראה בביצועים במשחקים הוא אחוזים בודדים במקרה הטוב.
כמו כן מבחינת מארז תבחר מה שנראה לך ושם אתה יכול לבזבז יותר, בחרתי מארז שלדעתי מאד אסטטי ואמור להיות טוב.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אשקול את זה, כי אני כן חושב על לקנות מסך חדש.

ומה אתה חושב על המפרט הזה שהציעו לי?

קטגוריות מוצרים כמות מחיר
מעבד Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1567
קירור למעבד קירור מים Asetek 510LC - כולל מאוורר 120MM. רדיאטור 120MM - משתתף במבצע בלאק פריידי 1 ₪187
לוח אם Asus B150 Pro Gaming - משתתף במבצע בלאק פריידי 1 ₪482
מארז Fractal Design Define S Black - משתתף במבצע בלאק פריידי 1 ₪305
ספק כוח FSP Hydro 600 Active PFC 80+ Bronze - משתתף במבצע בלאק פריידי 1 ₪266
זיכרון DDR4 8GB 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black - משתתף במבצע בלאק פריידי 2 ₪222
כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X GV-N1080WF3OC-8GD WINDFORCE OC 8G - משתתף במבצע בלאק פריידי 1 ₪3120
קשיח למחשב שולחני Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 1 ₪236
קשיח למחשב שולחני בקניית מחשב חדש בלבד- Samsung SSD EVO 850 250GB! 1 ₪490
הרכבה הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה 1 ₪0
סה"כ: 11 ₪7097

http://www.tms.co.il/preview/spec/vtrjs5wn

אני קצת מתלבט פה על הקירור, אני חושב שעדיף את ה Arctic Cooling Freezer 13 אבל מה אתם אומרים?

ובקשר למארז, מה אתם חושבים? יש משהו יותר טוב באותו סדר גודל מחיר?

פורסם

בשביל מה להשקיע יותר מהמינימום האפשרי על קירור למעבד?
רק 250GB של איכסון מהיר? לא מספיק לדעתי, הi7 לא נותן אפילו 1% לביצועים על פני i5 במשחקים, 1080 לא ייתן כלום אלא אם אתה מתכנן לקנות מסך 2K 144hz או 4k(תסתכל על המחירים של מסכים כאלה)

נערך על-ידי Moon-Mage

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים