עבור לתוכן

חוו"ד מפרט גיימינג לנייח.4500-5000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו :)

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).  תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.  סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת LUCIDISOMFORT עכבר LEDOS ומסך P2417H אשמח לייעוץ.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא- לא מבין זה...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור אשדוד - חושב על פלונטר או TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום\מחר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לוודא יש תיאום רכיבים - ספק לכרטיס מסך חיורים וכ'ו.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רוצה לשמור על אפשרויות פתוחות לפחות של ראם נוסף.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בגדול התקציב הראשוני שלי היה 4000-4500 עם תכנון לכרטיס מסך מסוג GTX1060.

אך מאחר ובדקתי את ההבדלים באיכויות ומבצעים שונים החלטתי לקנות GTX 1070 ROG STRIX של אסוס.

באתר של פלוטנר הכרטיס מגיע עם מבצע של המשחק MAFAIA III ו WATCH DOG 2.

אני מתלבט כבר המון זמן על איזה מפרט לקחת ואת הרכישה אני מתכוון לבצע היום\מחר.

המטרה שלי היא שיריץ סך הכל כל משחק שארצה באיכות טובה וחוויה איכותית.

אשמח לחוו"ד עליו ועל הרכיבים בפרט והתיאום בניהם.

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=93292

בנוסף אשמח לייעוץ על הציוד ההיקפי שציינתי התקציב למסך מקלדת ועכבר הוא אזור ה1000 גמיש אבל רוצה לחסוך.

תודה!

נערך על-ידי or8651

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים