עבור לתוכן

מחשב נייד עד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר
4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לכלול ווינדוס לא חייב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא עם רבהדיפות ה לחנויות מוכרות (ivory, ksp וכו)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עוד חודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). HDMI, אפשרי USB3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: גודל המסך 14 ומעלה, מעבד i5/7, 1TB  זיכרון, 8GB RAM, סוללה חזקה שתחזיק לפחות 5-6 שעות, עדיפות למחשב עם כמה שפחות משקל. (ממש לא חובה אבל מקלדת מוארת)

אני לא מבין גדול במחשבים ניידים וזו הפעם הראשונה שלי שאני נגש למחשב נייד. מההבנה שלי ואנשים שיש להם מחשב נייד ההמלצה הכי טובה שלהם זה lenovo.

מצאתי שי דגמים שמתאים לדרישות שלי: lenovo IdeaPad 500

lenovo IdeaPad 510s

תודה לעוזרים :)

נערך על-ידי nir_peri

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים