פורסם 2016 בנובמבר 269 שנים היי, אני מחליף נייד בעבודה, התקציב לא מי יודע מה גבוה ונתנו לי שתי אופציות (יש העדפה בחברה ל DELL). באותו התקציב (באיזור 3500- 4500 ש"ח) אני מניח שאוכל לבחור גם דגם של חברה אחרת אם אני ארצה. כרגע ההתלבטות היא בין שני הדגמים שהציעו במשרד - 1. dell vostro 14" 5468 - i5 2. dell latitude e5470 i5 אני מחפש מחשב קל (היום יש לי משקולת של 2.5 קילו) שאפשר להתנייד איתו בין לקוחות. שהשימוש העיקרי הוא יישומי אופיס (מיילים, ישיבות, מצגות) ובנוסף שאפשר יהיה להריץ עליו סרטים בשעות הפנאי (לרוב בקודי). מה מבין שניהם עדיף? בתקציב הזה יש דגם עדיף שאתם ממליצים? מה התקציב המקסימאלי? - 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית לרוב וסרטים בשעות הפנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ספק של החברה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - HDMI, ssd 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה מראש
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים שניהם די טובים , אם מעדיפים בחברה שתיקח DELL אין טעם להתווכח ולחפש משהו אחר. בהינתן מפרט זהה ה latitude עדיף. נערך 2016 בנובמבר 279 שנים על-ידי lompy
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים מחבר בחנתי קצת יותר את המפרטים ודיברתי עם משווקים של DELL. למי שמטייל יותר בין לקוחות עדיף את ה VOSTRO. הוא קל יותר ועמיד יותר. כנראה זה מה שיבחר. תודה על המענה
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים למיטב זכרוני הבדל במשקל די זניח , תבדוק מי יתן לך זמן סוללה ארוך יותר, זה נראה לי חשוב יותר Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם 2016 בדצמבר 169 שנים מחבר מקפיץ בחזרה... התקציב במשרד גדל, אפשרי נייד ב אזור ה 1500 דולר, זה אמור לשדרג את האופציות. הציעו לי את dell latitude e5470 i7 מישהו מכיר? יש המלצות למשהו אחר בטווח המחירים? תודה נערך 2016 בדצמבר 169 שנים על-ידי milnern נקטע באמצע
פורסם 2016 בדצמבר 179 שנים Yoga 910 http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-910/?action=testB#WARRANTY
פורסם 2016 בדצמבר 179 שנים מחבר תודה, היוגה יפה וקל אבל חסר לי שאין לו HDMI וגם יש דיבור על זה שיש המון צרות עם הקטע של ה 360. שזה שביר וכו
פורסם 2016 בדצמבר 198 שנים מחבר ציטוט של shahar9261 כן. קיבלתי עליו הצעת מחיר למשרד. זה יהיה או הוא או ה dell e5470 יש 300 דולר פער אבל נעשה מאמץ להעביר את זה. מקווה ש 13 אינץ לא קטן מדי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.