עבור לתוכן

לוח אם ~600 שקל +256MB X2 זכרון DDR 400

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה ללוח אם ב600 שקל בערך, המליצו לי על:

- P4P800 נראה טוב, של ASUS. עולה 640 ש"ח

- IS7  עולה בערך 615 שקל מומלץ מאוד לפי מה שהבנתי.

-IS7-E (זול ב115 שקל מהIS7!, חוץ מפחות כמה פיצרים יש הבדל בביצועים? אם לא, אני קונה)

דוגרי (  :) ), אני לא צריך את כל הפיצ'רים שיש בלוחות אני רק צריך לוח טוב ושיהיה נוח לOC קטן, וכרטיס קול טוב.

אני צריך גם זכרון טוב, אבל בלא יותר מ 720 שקל 256X2 DDR 400

הכי טוב שמצאתי מבחינת תזמונים הוא של GEIL +גוף קירור, יש להם גם את הGOLDEN DRAGON אבל חוץ מזה שהוא יפה אין לו שום יתרון.

http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35

CAS 2.5 6-3-3- הכי מהיר ששראיתי במחיר כזה.

הוא עולה בדיוק 720.

תודה לאל שהפורום חזר, אני ממש בלחץ על הקנייה הזאת! תעזור לי.

פורסם

מכיוון שאין צורך בפיצ'רים הנוספים, ה-ABIT IS7-E יספיק בהחלט.

מבחינת זכרונות, המבחר כרגע מצומצם מכיוון שהזכרונות נמצאים במחירי שיא. ה-GOLDEN DRAGON SERIES זו דווקא סדרה טובה ל-OC יחסית למחירה הנמוך.

פורסם

כמו שאמרתי , הייתי הולך על A-DATA PC4000 512MB בKSP ב710-720שקל(שהסתכלתי לאחרונה אני חושב שהם עלו 710..) , זיכרונות מעולים , ויש להם תיזמונים חזקים מאוד בבאס 200! , כי הסטוק שלהם ב250באס הוא על תיזמונים 7-4-3-3...

והם עובדים על מתח 2.8V. , הם יעשו משהו כמו 5-2-2-2 בבאס 200... , זיכרונות מעולים וגם טובים מאוד מאוד לאוברקלוק לבאס.

פורסם

They don't go under 2-3-3-5 at 200FSB no matter how much voltage you feed them.

And their SPD timings for 500 mhz are 3-4-4-8, doesn't prevent them from running 2.5-4-3-5 though.

פורסם

בבאס 200 , על תיזמונים 5-3-3-2 על איזה מתח הם עובדים? , כמובן שגם התיזמונים האלו מעולים...

פורסם
  • מחבר

SRINGER את הGEIL אני משיג ב 690, אפילו פחות. את הADATA אני יכל להשיג רק במחיר הרגיל (710 לפי מה שאתה אומר, אבל ראיתי גם ב800).

אז אני רוצה לדעת אם אתם מכירים זכרונות אחרים עם ביצועים טובים יותר במחיר של 700-720 שקל בערך ואני יראה בכמה אני משיג אותם.

בקשר ללוח-

יש הבדל בביצועים בין הIS7 ל-IS7-E או רק פיצ'רים?

וגם לא הצלחתי לברר איזה כרטיס קול יש לIS7\-E, לא כתוב באתר החברה וזה קצת מפחיד. באתר של ASUS יש פיסקה שלמה על הAD 1985 של הP4P800, אצל ABIT אפילו שם לא נתנו וקראתי ביקורות (2) על הIS7-E שמתלוננות על הכרטיס קול שלו.

מה עם לוחות של ג'יגה בייט וMSI?

פורסם

ללוח IS7-E כ.קול מובנה Realtek AL650

מה זאת אומרת ביקורת שמתלוננים על כ.קול שלו?רוב הכרטיסי קול המובנים באיכות לא כל כך טובה

לדעתי עדיף ABIT AI7 יש לו כ.קול מובנה Realtek ALC658 שזה יותר איכותי וגם יש לו פיצרים נוספים למרות שאתה לא צריך וגם יש לו תמיכה נהדרת באוברקלוק אבל גם IS7-E חזק באוברקלוק

פורסם
  • מחבר

! >:(! פעם שנייה שאני מגיב והתגובה לא נשמרת!

טוב פעם שלישית ואחרונה:

ה- Realtek AL650 יותר טוב מה AD1985?

ואני לא מוצא שום סיבה לקנות את הAI7 היקר יותר מה IS7 או הP4P800, יש סיבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים