עבור לתוכן

המלצות לקירור כרטיס מסך Geforce FX 5900XT

Featured Replies

פורסם

היי !

יש לי בעיה.

הכרטיס מסך שלי מתחמם בצורה רצינית(גם בלי OC), ואני צריך המלצות בבקשה לקירור טוב.

אני מעדיף קירור מיקצועי שמקרר משני הצדדים כי גם בצד השני של הכרטיס הוא ממש לוהט, עים עדיפות לאחד כזה שמוציא את האוויר החם החוצה(שלא ילך לכיוון המעבד).

המפרט שלי:

ABIT AI7

3.6@2.8 + Thermalright SP94

FX 5900XT של Gigabyte

A-DATA pc4200

אין בעיה של תקציב.

תודה למגיבים.

פורסם

תגיד איך המארז שלך מבחינת קירור?

הוא מאוורר טוב כי אם לא אז זה לא ישנה אם תקנה קירור חדש

פורסם
  • מחבר

האיוורור של המארז הוא דיי טוב:

120 מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא, וSF-80 מלמעלה גם מוציא.

פורסם

אחי , אם אני לא טועה יש לך אפשרותך לבדוק מעלות בדרייבר , תבדוק ותגיד לי כמה יש לך(באלבטרון של חבר שלי(5900XT) יש מעלות ומופיע לך מד טמפרטורה בתוך הדרייבר של nVidia) , חוץ מזה , הכרטיס הזה מאוד חם , ואין מה לעשות , אז אתה לא צריך לדאוג , בינתיים תשאר ככה , רק אם יהיו לך ארטיפקטים וכל מיני בעיות , אז זה אומר שאתה צריך קירור , אם הכל עובד טוב אז תעזוב את הכרטיס בשקט ותן לו לעבוד... , מקסימום תוסיף עוד איזה 2 מאוררי 80MM חזקים מעליו\מתחתיו\מצדדיו

הכרטיס 5900XTV של אלבטרון של חבר שלי כולו חם והוא עובד מצויין בלי תקיעות בלי כלום , ואפילו שהוא כזה חם(גם הליבה והכל) , הוא על 42-50-60מעלות , וכרטיסי מסך יכולים לעמוד גם ב100-120מעלות... , אז אתה יכול להיות בשקט...

פורסם
  • מחבר

אכן, לפי החוברת שקיבלתי עים הכרטיס אמור להופיע מד מעלות בדרייבר, אבל אין.

תגובתם של Nvidia לאימייל שלי היתה, שלדגם שלי אין את זה - כנראה הם התכוונו לXT. (למרות שלחבר שלך כן יש).

בכל אופן, כרגע הכרטיס עובד מצויין, אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC קטן.

בלי שום קשר, כל החום של המעבד (ויש לו חום... 50 מעלות במאמץ{3.6@2.8}) הולך בין היתר לכרטיס מסך, אז אים היה שם משהו מפריד זה ממש היה עוזר.

חוץ מזה, המערכת קירור המקורית של הכרטיס הזה ממש חלשה.

שורה תחתונה ::):

אים מישהו מכיר קירור כזה אני אשמח לשמוע.

נ.ב.

ראיתי פעם תושבת מאוורר שיושבת על חריץ PCI שמוציאה אוויר חם מהמארז החוצה.

האים יש עדיין דבר כזה, ומישהו יכול לומר לי אים ניתן לרכוש את זה בארץ?

-זה יכול לפתור לי את הבעיה השניה.

פורסם

אולי אתה מתכוון לארקטיק קוליינג 3 , הקירור הזה בנוי רק לכרטיסי מסך של ATI ולא של NVIDIA

תגיד אם זה זה לפי התמונה :

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2044

תגיד מאיפה השגת את הזכרונות ?

נ.ב :

נגעתי פעם במשטח של הליבה בקירור הזה והוא פשוט מכה!

זה ככה אצל כולם ?

פורסם

הזכרונות נמכרים בKsp וLamir, אבל זאת לא מטרת התראד.

אם אתה מוכן להשקיע תלך על הקירור של ZALMAN או הThermalTake Gaint 3.

אם לא, תקנה את הVntec iceberg PRO4 יחד עם היטסינקים לזכרונות בSimpletech.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בPCH רק את הThermalTake Gaint 2. היכן ניתן להשיג את ה3?

וגם על איזה דגם של ZALMAN מדובר?

פורסם

אפשר להשיג את ה3 בKSP : sm1210.jpg אבל הבנתי שהוא ממש רועש....

פורסם

על תקנה בשום אופן את הג'אינט שלוש או את השתיים אפילו לא את האחד מה שטרמלטק עשו זו פשוט בושה לקחו עיצוב מוצלח מאוד של זאלמן תקעו עליו כול מיני מאווררים תבעוניים שנותנים 4 CFM עם 30 DBA וקראו לזה באיזה שם כאילו הוא חתיכת מפלצת פשוט חרא של קירור.

תישמע אתה רוצה לעשות OC אין בעיה תתחיל לעשות אם תראה כול מיני הפרעות וקווים על המסך סימן שאתה לא יכול להעלות עוד בOC.

הכרטיס חם אבל לפי מה שאמרו פה כול ה5900XT חמים אין מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

OK. הבנתי ,הם חמים.

מה לגבי התושבת מאוורר שיושבת על חריץ PCI שמוציאה אוויר חם מהמארז החוצה?

מישהו מכיר?

פורסם

שצע כפי שנאמר לך כבר כול עוד אתה לא רואה הפרעות שונות על המסך ובתצוגה סימן שהקירור שיש לך על הכרטיס מספיק ופועל קשורה כול תוספת של מאוורר סינק או כול דבר אחר הוא רק בזבוז של כסף אלה אם אתה באמצע OC ולא יכול להמשיך יותר אז אולי דבר כזה יוכל לעזור מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים