עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב גיימינג (ומסך) עד 5 אלף שקל.

Featured Replies

פורסם

היי, המחשב שלי קצת מזדקן ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש (הוא בן 3 ובמקור נבנה למשתמשים פשוטים שלא צריכים מחשב חזק; השדרוג שלו לא היה קל).

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם נדרש, אני אוסיף עוד בין 500 ל1000 שקל, אבל זה לא מומלץ.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- חדשים לצד מעט ישנים יותר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מצויין.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overwatch, Europa Universalis IV, Cities: Skylines ומשחקים אחרים שדורשים יכולת גרפית, אבל לא צריכים מחשב חייתי.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, אבל אפשר גם יותר אם מסך יותר טוב נכנס לתקציב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך ומקלדת.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5.5 (זה לא סוף העולם אם המחשב מרעיש קצת, אבל יש גבול).

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני יכול להרכיב מחשב בעצמי ויכול להשתמש בfree office, אבל אני גם צריך ווינדוס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, מגורים בחיפה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבועות הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יהיה נחמד אם יש תאימות לps/2.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תמיד צריך מקום לשדרוג, אבל לא מתוכנן משהו מאסיבי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אפשר (ומומלץ) להגיד לי האם צפויות הנחות בתאריכים מסויימים. כמו כן, אני יכול להזמין מהאינטרנט, אם זה יתן הנחה וידוע לכם שזה יהיה יעיל.

פורסם

לא יותר נעים לעיניים?

תקציב: 5000 ש"ח. חריגה עד 1000 ש"ח. לנסות לחסוך אם יש מקום.

שימוש: משחקים עם שאיפה להגדרות גבוהות.

Overwatch, Europa Universalis IV, Cities: Skylines ומשחקים אחרים שדורשים יכולת גרפית, אבל לא צריכים מחשב חייתי.

רזולוציית מסך: 1920X1080

יש צורך במסך עכבר ומקלדת, ואולי גם וינדוס.

חשיבות שקט בינונית+

לא מיועד OC.

איזור מגורים: חיפה.

הקניה מיועדת לשבועיים הקרובים.

מעוניין בתאימות לPS/2, לא חובה.

יכול להרכיב בעצמי אם צריך.

מחפש מבצעים ומוכן להזמין דרך האינטרנט.

נערך על-ידי Art Tatum

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים