פורסם 2016 בנובמבר 209 שנים שלום אני רוצה להתקין מערכת הפעלה ווינדוס 7 על מחשב נייד חדש מסוג ASUS X540L [הוא בא ללא מערכת הפעלה] , ומשום מה ההתקנה לא עולה , כשאני מנסה להתקין ווינדוס 10 ההתקנה עולה בלי בעיות גם דרך DVD וגם דרך דיסק און קיי , בווינדוס 7 פשוט תוכנת ההתקנה לא עולה לא דרך DVD ולא דרך דיסק און קיי אני רוצה להתקין את 7 לא 10 , מה הסיבה ומה הפתרון ?? תודה רבה לעוזרים נערך 2016 בנובמבר 209 שנים על-ידי asvg
פורסם 2016 בנובמבר 209 שנים ציטוט מה הסיבה ומה הפתרון ?? אין תמיכה ב-7, תתקין 10. נערך 2016 בנובמבר 209 שנים על-ידי SHALOMHIBI
פורסם 2016 בנובמבר 209 שנים מחבר מה הכוונה אין תמיכה ,תמיכה של מי , של מייקרוסופט אני לא צריך ,האם נעשתה חסימת התקנה ל7 בחומרה ,ואם כן איפה התבצעה החסימה הזאת ?? תודה
פורסם 2016 בנובמבר 209 שנים מהיצרן מן הסתם, וגם אם תצליח להתקין כנראה שתיתקל בקושי להשגת דרייברים ראויים. אם יש לך קוד של 7 תוכל להפעיל אותו על 10 אחרי שהתקנת את 10(בלי קוד) והאינטרנט פעיל. ואין לי ידע בנושא מעבר לזה..
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים מחבר רשום בביוס ש secure boot DISABLED לא עולה שהתכוונתי הוא : שאחרי שאתה מכניס DVD לכונן , מכוון שיעלה בביוס ראשון , מאתחל את המחשב , כשהמחשב עולה רשום באנגלית PRESS ANY KEY TO BOOT DVD אני לוחץ על חלצן במקלדת ומחכה שאשף ההתקנה יעלה , והוא לא עולה [גם אחרי 15 דקות שאני מחכה] מה הסיבה האם יש הגנה בחומרת המחשב נגד התקנת 7 , ואם כן באיזה רכיב , ואיך ביצעו זאת , ואם אפשר לעקוף ובכל זאת להתקין 7 ולא 10 ??? תודה נערך 2016 בנובמבר 219 שנים על-ידי asvg
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים אין שום הגנה ולא ביטלו כלום. מה מקור ה CD שאתה מתקין ממנו ? מקורי או צרוב ? לאחר שאתה לוחץ במקלדת הכיתוב נעלם מהמסך ? מקווה שאתה לוחץ על המקלדת שבמחשב ולא חיצונית.
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים מחבר ה- CD הוא צרוב והתקנתי ממנו על כמה מכונות וירטואליות ומחשבים פיזיים [כך שאין בעיה איתו] וכמובן אני משתמש במקלדת של המחשב לא חיצונית , הכיתוב נעלם מהמסך ברור תודה
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים לנסות עם תקליטור אחר, רצוי מקורי. לנסות עם USB לפני שמנסים עם כונן תקליטורים אחר.
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים מחבר ניסיתי עם תקליטור אחר [יצרן אחר של טקליטורים] וניסיתי עם דיסק און קיי ואשף ההתקנה לא עולה ב-7 רק ב-10 . ויותר מזה , אותו סוג [חברה יצרן] של תקליטור אשף ההתקנה עולה ב-10 וב-7 לא מישהו הראה לי קישור באתר אסוס שאין דרייברים ל7 במחשב הזה , ראיתי את זה אבל אני עדיין מתקשה להאמין , אני מעלה קישור https://www.asus.com/support/Download/3/841/0/1/iU2xkZhoo0BffU2z/45/ יש מה לעשות בנידון ??? תודה רבה
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים גם אין צורך ברעיונות. ישנם ניידים, כמו זה שלא ניתן להתקין עליהם חלונות 7. נקודה. למה ? ככה. ככה היצרן החליט. יש ניידים וגם נייחים שזה אפשרי, כלומר ישנו נוהל מסויים שצריך לעשות על מנת שתתאפשר התקנה של חלונות 7. וזה מופיע באתר היצרן . והשנה היא כמעט 2017. מה זה קשור ? קידמה, עאלק !
פורסם 2016 בנובמבר 219 שנים אדרבה, תאיר את עיניי ועיני אחרים מה הן השטויות לדעתך. אני פתוח להערות והארות. תודה.
פורסם 2016 בנובמבר 229 שנים וודא שוב שבטלת secure boot נסה לבטל את ה UEFI בביוס. יתכן ובביוס שלך זה מופיע כ CSM או launch csm וזה צריך להיות פעיל. יתכן שזה ניתן לביצוע רק דרך חלונות 10 אצלך. העזר בקישור הבא http://www.top-password.com/knowledge/disable-UEFI-enable-legacy-support.html נערך 2016 בנובמבר 229 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.