עבור לתוכן

עזרה בבניית מחשב גיימינג (תקציב 6K)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי -6K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K...

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- אין צורך בצורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)- 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)- לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות- אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים- גר בעפולה, אבל מעדיף חנות אמינה מאשר קרובה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב- חודש ככה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)- לא ממש, אבל עדיף שיהיה לי חיבורי USB מקדימה במארז שיעבדו כמו שצריך (ב2 המחשבים הקודמים שלי נדפקו אחרי שנה בערך)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד- לא ממש, רוצה מחשב טוב לאורך טווח

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב לי שיהיה I7 6700 עם כ.מסך 1070 (בחברות שמייצרות אותו אני פחות מבין)

פורסם

יש קצת בעיה בדרישות שלך

מצד אחד אתה אומר שיש לך מסך 1080p ואם אין לך מסך עם קצב רענון גבוה gtx 1070 יהיה overkiller

מצד שני אם אתה אומר שאתה קונה מסך 4k(אם אתה כמובן קונה בקרוב) אז gtx 1070 לא יספיק וצריך 1080 מה שלא נכנס לך כרגע בתקציב.

בנוסף לכך מעבד i7 לרוב המשחקים יהיה לא משתלם(עולה יחסית הרבה יותר אבל לא נותן שיפור זהה בביצועים)

נערך על-ידי samitc

פורסם
  • מחבר
ציטוט של samitc

יש קצת בעיה בדרישות שלך

מצד אחד אתה אומר שיש לך מסך 1080p ואם אין לך מסך עם קצב רענון גבוה gtx 1070 יהיה overkiller

מצד שני אם אתה אומר שאתה קונה מסך 4k(אם אתה כמובן קונה בקרוב) אז gtx 1070 לא יספיק וצריך 1080 מה שלא נכנס לך כרגע בתקציב.

בנוסף לכך מעבד i7 לרוב המשחקים יהיה לא משתלם(עולה יחסית הרבה יותר אבל לא נותן שיפור זהה בביצועים)

אני כמעט לא מכיר גיימר כיום שקונה I5 ולא I7... מה ההפרש במחיר ? 300-400? אין לי בעיה לשים

1070 אובר קיל למסך 1080P, אז מה הכרטיס הכי טוב שהוא לא אוברקיל לרזולוציה הזאת?

פורסם
ציטוט של ben222

1070 אובר קיל למסך 1080P, אז מה הכרטיס הכי טוב שהוא לא אוברקיל לרזולוציה הזאת?

1060

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ben222
ציטוט של samitc

אממ ולעתיד למשל לא יהיה עדיף לקנות עכשיו 1070 במקום 1060 כדי שיזיק ליותר זמן?

פורסם

עדיף לך בהמשך כשתרגיש שה1060 לא מספק את הסחורה לשדרג  בהפרש שתחסוך עכשיו.

או להשתמש בזה לקניית כרטיס מסך רציני יותר לרזולוציית 4k שתשדרג מסך.

נערך על-ידי Tomer70

פורסם

מה יהיה... מכונת השיווק המשומנת של סוני שטפה לכם את המוח.

נסה לשחק על מסך 27" 1440P 144HZ עם כרטיס 1070/80, תעבור ל-PS4 PRO על מסך 4K.

תאמין לי מניסיון לרדת ל-4K ב-30FPS זה שווה ערך לנסיעה בכביש 6 בטרקטור, אחרי שנסעת באוטו ספורט.

פורסם

מסכים לגמרי.

כנראה הפרמטר החשוב ביותר זה שילוב של FPS ורזולוציה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים