פורסם 2004 במאי 721 שנים ראיתי בחלק מלוחות אביט שרשום במפרט שיש להם על הלוח חיבור אינפרה אדוםעד כמה שהבנתי זה רק פינים שצריך לחבר אליהם את ה"ראש" של האינפרה..מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה והאם הוא יפעל כמו אינפרה אדום של מחשב נייד (שיכול להתחבר למכשירים סלולריים באמצעות תוכנה)תודה.
פורסם 2004 במאי 721 שנים גם לי יש את זה וזה מתפקד כמו פורט IR רגיל אתה צריך לקנות ראש של אינפרא אדום אבל אני לא ראיתי את זה בשום מקום חוץ מחנויות אלקטרוניקה
פורסם 2004 במאי 821 שנים לך בחנות אלקטרוניקה למוכר ותגיד שאתה רוצה חיבור אינפרא אני קניתי חיבור כזה מוכן עם חיבור מיקרוסטריאו(אוזניות) בצד השני
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר חיפשתי בעיר בכל מקום שאלתי אנשים בחנויות אלקטרוניקה הם לא יודעים איזה סוג חיבור צריך הם לא מבינים במחשביםלמישהו יצא להשתמש באינפרה של הלוח אם? זה ממממממממממממממש חשוב לי אתם לא יודעים עד כמה, ואני לא רוצה שזה יעלה 250 שקל כי במחיר הזה אני כבר קונה כבל תקשורת..קיצר מה הקטע של אביט לשים את החיבור הזה על הלוח ולהשוויץ עליו בדף מוצר, זה סתם שיווקי כזה בתחלס אין אפשרות נורמלית להשתמש בו :<
פורסם 2004 במאי 1321 שנים סתכל על העמוד הבא, אני ממש לא מבין באלקטרוניקה ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני בונה את זה ובעיקר כמה אמורים לעלות החלקיםhttp://rcswww.urz.tu-dresden.de/~sb831436/irda/irda.htm
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר סורי לא יעזור לי, כל אינפרה שמתחברת בתור מתאם ל USB\COM וכאלה, לא תעבוד כמו שצריך בסנכרון לסלולרירק אינפרה בילד אין על הלוח או כמו שיש למחשבים ניידים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.