עבור לתוכן

מחשב לעריכת אודיו וגיימינג עד 5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין טעם לחסוך. אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה.

2. מה שימושי המחשב? המחשב נועד להיות All rounder (כולבויניק) אבל השימושים העיקריים שלו הם עריכת אודיו וגיימינג.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P אבל השמיים הם הגבול. אם הוא יוכל לתמוך ב4K מה טוב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ועוד פעם, השמיים הם הגבול. כמה חזק שמאפשר התקציב.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? המחיר הוא למחשב בלבד מבחינתי, לציוד היקפי יש תקציב נפרד.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מ-0.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ישנה עדיפות לרכיבים שקטים, אבל לא ברמה של לשלם הרבה יותר בשביל מחשב שקט. מספרית זה 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מניח שרכיבים במחיר הזה כן יאפשרו אוברקלוקינג אבל אני לא ממש יודע להתעסק... טוב שיש את האפשרות.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם לא אצליח להשיג פרוץ או מוזל אני אוסיף עוד קצת בשביל ווינדוס 10. לא צריך להכליל בתקציב. מבחינת הרכבת המחשב כן להכליל.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם זה זול וטוב אני אגיע לשם

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר בקרוב!

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אם זה מצליח להיכנס בתקציב - הייתי שמח שהמחשב יהיה VR Ready (בשביל הHTC VIVE). הדבר הזה נראה לא נורמלי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כמובן שאעדיף את האפשרות לשדרג, אבל אני מעדיף מחשב חזק מראש ולא לדאוג לגבי שדרוגים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב הנוכחי שלי בן 5 ונבנה לאותן מטרות בערך, ועדיין מחזיק מעולה בגזרת האודיו אבל פחות בגזרת הגיימינג. אני בונה על המחשב הנ"ל שיחזיק גם בסביבות אותו פרק זמן לכן אני משקיע בו הרבה (בסטנדרטים שלי כמובן).

תודה רבה מראש לעוזרים!!! :D

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

מה היה המחשב הקודם שלך?

אם הוא מחזיק בגזרת האודיו אתה רק צריך לשדרג כרטיס גראפי, ואולי לשדרג זיכרון.

דרך אגב עם איזו תוכנת עריכת אודיו אתה עובד?

אולי רק במעבר לתוכנה יותר יעילה תוכל לשפר את יכולות הביצועים בתוכנת אודיו פי כמה.

יש בשוק תוכנות ותיקות ולא יעילות בהם עדיין עושים שימוש.

אפילו בגרסאות משודרגות שלהן מדובר על מפלצות עם קוד לא יעיל בלשון המעטה.

בעיקרון כל הענקים ששולטים בשוק בשני העשורים האחרונים.

אני עשיתי את המעבר לhttp://www.reaper.fm/download.php

ההתקנה תופסת רק 11MB, והיא לא מעידה על היכולות של התוכנה.

עוד לא נתקלתי בתוכנה כל כך יעילה.

דם חדש בשוק התוכנות אודיו המקצועיות.

מפתח גאון עם היסטוריה מרשימה.

עוד אחד היתרונות בתוכנה הזאת(שבאמת אסור לזלזל ביכולות שלה) זה שהיא עולה ממש קצת(משהו כמו 60 דולר אאל"ט).

והיא שווה פי 10 בקלות.

יש לה רק גרסה אחת! בלי כל הטימטום הזה של מיליארד גרסאות שסוחטות כסף מאנשים.

ולגרסה יש שני מחירים, אחד לאדם הפרטי / עסק קטן שאינו מרוויח מעל 20 אלף דולר בשנה, והשניה לעסקים יותר רציניים שעולה בערך 200 דולר סך הכל.

הרשיון לכל החיים, כולל כל העדכונים העתידיים.

יש לה גרסת נסיון ללא הגבלות ל60 יום, שבסופה אתה יכול להמשיך להשתמש ורק לקבל הודעה אחת בטעינת התוכנה ולהמתין 5 שניות!

זאת אומרת שזאת התוכנה האולטימטיבית להמליץ לאחרים לנסות ולהשתמש בה מבלי שהם יצטרכו להוציא עליה כסף אם הם לא רוצים(מכל סיבה שלא תהיה).

גם קל יחסית להמיר פרויקטים קודמים מתוכנות אחרות ולהעבירם לREAPER.

היא תומכת ביותר סוגי PLUGINS מכל תוכנה אחרת עלי אדמות.

אם אין לה דברים חדשים לסרוק ולטעון היא עולה תוך שניה! ומוכנה כבר לעבודה, שזה פשוט מדהים.

באמת שאני לא יכול להפסיק להתלהב מכמה היא יעילה.

ממליץ בחום לנסות לעבור אליה.

יש את כל הסיבות למה כן.

ואין סיבות למה לא. (חוץ מ.. קשה לי דברים חדשים... ואז מצטער לומר לך, אתה לא בתחום הנכון...)

רוצה עוד סיבות?

חלק מהפיתוח נעשה בOPEN SOURCE מה שמאפשר לאחרים לתרום לפיתוח התוכנה ולהתאמתה האישית לצרכי המשתמשים בה, כמו גם להתאמה לPLUGINS וזאת בדיוק הסיבה שהיא התוכנה שתומכת בהכי הרבה סוגים מכל התוכנות הקיימות בעולם.

היא גם התוכנה שמתפתחת בקצב הכי מהיר, והיא כבר ממש! לא בחיתוליה.

היא מאפשרת יותר CUSTOMIZATION מכל תוכנה אחרת.

כולל הרצת סקריפטים שמוסיפים תכונות/פונקציות ועושים כל מה שרק אפשר לדמיין.

הנקודה העיקרית שאני אומר בכל זה.

מעבר לREAPER זה כמו שידרוג מחשב מבחינת ביצועי תוכנת האודיו ומה שתוכל לעשות איתה.

its mind blowing

ושתבין, המחשב שלי בן 6 שנים.

I7 920 בOC ל3.8GHZ.

ואני לא מרגיש מוגבל בפרויקטים הצנועים שאני עושה.

להיפך אני מרגיש שיש לי מטוס.

רק זיכרון אם אפשר להוסיף יתן הרבה לתוכנה, כי היא יודעת לעשות בו שימוש כדי להפחית צריכת משאבים בזמן אמת.

אתה עושה PASS אחד, והתוכנה תדאג ליצור קומפילציה מוכנה של טראקים שלא צריך לחשב שוב פעם לגמרי מחדש.

זה כאילו זיכרון = כוח עיבוד מבחינה מסויימת.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את reaper והיא באמת מעולה, אבל למען האמת אני עובד עם קיובייס כבר הרבה זמן ועליה גם למדתי ככה שאין לי סיבה לעבור לתוכנה אחרת. מבחינת האופציה לשדרג את המחשב רק בגזרת הגיימינג פתחתי על זה נושא לפני לא הרבה זמן וממה שהבנתי עם המפרט שלי אין אפשרות לשדרג רק כרטיס מסך. מה עוד שבכל זאת אני רוצה מחשב חדש כי עברתי דירה לא מזמן ואני רוצה להשאיר מחשב אחד בבית של ההורים.

אבל אני באמת מעריך את העזרה ותודה בכל זאת :)

פורסם

על איזו גרסת CUBASE אתה עובד?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

על איזו גרסת CUBASE אתה עובד?

8, אני מושקע 1800 שקל בדבר הזה כואב עכשיו להחליף תוכנה

פורסם

תמיד אפשר למכור אותה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני אוהב את קיובייס. היא לא מקור הבעיה במחשב ומבחינת הסאונד עוד לא פגשתי במגבלה שממש עצבנה אותי. זה התפעול הכללי של המחשב שנהיה קצת איטי, שלא נדבר על משחקים. הגיע הזמן להחליף

פורסם

איטיות בתפעול הכללי כנראה קשור לכך שאין לך SSD עדיין(אני מנחש, תקן אותי אם אני טועה).

אני רק יכול להמליץ לך לקנות אחד גדול במחשב החדש, זאת אומרת אם אתה מעוניין שהסאונדים ישבו עליו.

אפשר להסתדר יופי עם 512GB.

אבל אני לא יודע מה קנה המידה בו אתה עובד עם סאונדים.

ואל תשכח שאתה רוצה גם להתקין עליו משחקים.

מה שלא יכנס שם אתה יכול להתקין בהרדיסק ולהחליף מיקום תיקיות בין הSSD לHDD על פי תדירות שימוש. (עם MKLINK כך שהקישוריות לא תיפגע)

בנוסף יש אפשרות לעשות CACHING להרדיסק בעזרת חלק מהשטח על הSSD, שאוטומטית ישמור את הדברים שנטענים תדיר מהHDD בתוך הSSD בנפח שהגדרת לCACHE.

גם כדאי הרבה זיכרון RAM.

במחירים של היום אפשר לקחת 24GB בכיף, ולהשתמש בחלקם לMEMORY CACHE להחלקה נוספת של תהליכים תדירים.

אני אפילו הייתי מנסה להכניס 32GB.

אבל צריך קודם כל לראות את הדילמות בחלקו האחרון של התקציב.

אתה צריך להחליט כמה חשוב לך להשקיע בכרטיס גראפי.

אל תשכח שכרטיס גראפי תוכל לשדרג בקלות עוד שנתיים שלוש.

והגדרות גראפיות אפשר להנמיך במקרה הצורך בלי לוותר על הנאה ממשחקים.

אבל לוח/מעבד וSSD ואפילו זכרונות הם משהו שאתה לא רוצה לשדרג עוד שנתיים שלוש.

ואתה רוצה להינות מהם כבר עכשיו ולקבוע את הסטנדרטים וההגדרות בהם תעבוד.

ומה עם כרטיס קול?

יש לך כבר אחד מקצועי שיעבור מהמחשב הקודם?

נערך על-ידי Art Tatum

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים