פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים אם הדונגל הזה עובד במחשב אחר אבל בזה לא אז יש לי הרגשה שפשוט הלוח הזה לא מתאים ל WIN10. מניח שלא התקנת דריוורים של ציפסט (כי אין באתר של גיגביט)
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים מחבר בדיוק... הדונגל הזה עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה הוא עבד כשהיה מותקן בו WIN7
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים לדעתי הלוח שלך פשוט לא נתמך כמו שצריך ב WIN10 , הכי פשוט זה לחזור ל WIN7 או 8 בדקת אם הסאונד למשל עובד? דרך אגב תנסה לבדוק את הדונגל במחשב WIN10 אחר , יכול להיות שגם הוא לא נתמך ב WIN10 נערך 2016 בנובמבר 139 שנים על-ידי lompy
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים אם הסאונד עובד אז לפחות חלק מהדריוורים כן הותקנו כמו שצריך אז עוד לא אבדה התקווה לגבי הלוח אם הזה נערך 2016 בנובמבר 149 שנים על-ידי lompy
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים מחבר מספיק לי אם נפתור את בעיית ה USB, ואז אוכל לעבוד עם המתאם האלחוטי על מנת לקבל גישה לאינטרנט, ואז לחסוך את התלות בדרייבר לכרטיס רשת. כי כרגע חוץ מכונן קשיח חיצוני המחשב לא זיהה שום דבר אחר ב USB, רק את הקשיח
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים מחבר טוב חברים בדרך לא דרך...איכשהו.. הצלחתי להתגבר על הבעיה, בעזרת המתאם האלחוטי, מצאתי את הדיסק המקורי שלו למזלי. ובהתקנה הראשונית מהדיסק הזה עשה רושם שגם זה לא מניב שום תוצאה, איכשהו דרך המנהל התקנים הצלחתי בסופו של דבר להתקין אותו ויש לי גישה לאינטרנט סוףסוף. מעכשיו הכל יהיה יותר קל. תודה לכולם נערך 2016 בנובמבר 149 שנים על-ידי haviv822
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.