עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לגיימינג, סביבות ה7K

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אשמח לשמוע על חוות הדעת שלכם לגבי המפרט, אני מאמין שהוא לא אידיאלי כיוון שאני לא באמת מבין מספיק בחומרה, מתחת למפרט יש את השאלון שלי

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1579 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz BOX S1151
לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151
זכרון: 447 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15
כרטיס מסך: 2290 ₪ - * מבצע * - MSI GeForce GTX1070 D5 1506Mhz-1797Mhz GAMING X 8G
דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 235 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 590 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT Source 340 Black + Ippon 550W 80+ GOLD
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2
תוכנה: 399 ₪ - * מבצע * - Windows 10 64 bit English OEM
משלוח: 35 ₪ - על ידי חברת שליחויות UPS

מחיר סופי: 6752 ₪ למזומן  
 6887 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי 6500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח עקרונית, אבל אני מאוד גמיש אם מדובר בשיפורים משמעותיים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION, STARCRAFT 2 וכד'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 זה מה שיש כרגע, בעתיד מתכנן לשדרג

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, וארצה גם ביצועים גבוהים (ללא קרטועים או LAGS למיניהם)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. במידה ואפשר להכניס בתקציב מקלדת ועכבר גיימינג, אשמח, כמו גם אוזניות טובות, אבל לא אם מדובר בהתפשרות על המחשב עצמו

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6,

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, עם זאת רוצה לשמור על האפשרות לעתיד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים איזור רחובות, נס ציונה, ראשון לציון.. אפשר טיפה רחוק יותר בכיוון של תל אביב רמת גן,  עדיפות שלא למשלוח מאיזורים רחוקים מהדרום או הצפון במידה ואצטרך לתקן, להחליף וכד'...
9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר, ברגע שאסגר בוודאות על המפרט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוגים מאסיביים לא יתאפשרו בשנה שנתיים הקרובות, אני משדרג את המחשב לאחר 10 שנים, אך תמיד רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב

פורסם

מעבד, בחרת BOX, שמכיל כבר מאוורר + הוספת מאוור נוסף אחר.. שים לב שאתה בוחר מעבד שהוא לא BOX..

(למרות שאני מניח שהחנות היו מעדכנים אותך במקרה הזה).

שאר המפרט נראה בסדר.

פורסם

הנעלם הגדול ביותר במפרט זה הספק כח של IPPON. מילא מארז של IPPON אבל להרכיב ספק שכזה על מפרט של 7000 שקלים זה לכל הפחות לא אחראי.

חוץ מזה בתוספת של כ 100 שקלים יש באנדל מעבד ולוח מתקדם יותר שמתאים יותר לאוברקלוק כיוון שמגיע עם מערכת ייצוב מתח עדיפה וכל מיני פיצ'רים נחמדים שאין בגיגהבייט כמו חיבור אופטי.

ה ASUS Z170-A - לוח שהוא ממש ברמה של ה PRO GAMING המעולה של אסוס:

https://www.asus.com/Motherboards/Z170-A/

ואם כבר שומרים על אופציית האוברקלוק לוקחים קירור שמתאים לכך בניגוד לזה שבחרת שבלי קשר יהיה שקט יותר.

בקשר לכ. מסך - לדעתי עדיף לקחת את ה G1 של גיגהבייט שבניגוד לדגמים האחרים לא היו לו בעית עם זיכרון של מיקרון ובעיות התחממות כמו במקרה של EVGA FTW.

ה MSI GAMING X כרטיס מעולה ושקט מאוד אבל אישית אני נוטה להעדיף גיגהבייט.

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 2255 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151
זכרון: 432 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14
כרטיס מסך: 2220 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming
דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty
מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black
ספק כוח: 540 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair 650W 80+ GOLD RM650X Modular 5 Years Warranty
קירור אוויר למעבד: 179 ₪ - * מבצע * - Scythe Mugen 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 
תוכנה: 399 ₪ - * מבצע * - Windows 10 64 bit English OEM
משלוח: 35 ₪ - על ידי חברת שליחויות UPS

מחיר סופי: 7103 ₪ למזומן  
 7245 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני חושב שהמפרט שלך זה סופית המפרט שאלך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים