עבור לתוכן

בקשה לעזרה בקניית מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב + גיימינג קל - 4K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?  4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?  ניתן לנצל את כולו

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?  300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?  תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).    Visual Studio, Matlab, Eclipse,...

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.  GTA5, BF1,

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).   מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?   אני רוצה להוסיף SSD M.2 איכותי לבד (לא חלק מה-4K) ,חשבתי על ה-250GB EVO 850

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?   אין צורך

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).  USB3 , HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הוספת זיכרון במידת הצורך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:  *כאמור אני מוסיף SSD עצמאית,

* עד כמה מורגש ההבדל בין 13.3 ל - 14 אינץ'?
                                                                * מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר קל עם סוללה סבירה וביצועים טובים

* לגבי הרזולוציה הבנתי שעדיף FHD ומסך IPS לתכנות נוח

* עד כמה חשוב שיהיה 16GB זכרון?

* חשבתי על מחשב הדל הבא : http://www.b-student.co.il/Product/36145760/מחשב-נייד-דל--5378-מסך-13-3-Intel®-Core™-i7-7500U-Processor

* או על הלנובו : http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..347..432.&list=1&sort=2&glist=1&uin=35528&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
             למרות שהוא מגיע כבר עם SSD ומערכת הפעלה 

אשמח להצעות נוספות , תודה מראש לכל העוזרים...

נערך על-ידי QkSr756

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

היי,

אני לא כל כך מבין לעומק את נושא המחשבים בדיוק התחלתי גם להיכנס לפורומים לבדוק את הנושא, קניתי מחשב חדש לאחרונה מאתר Ktl השירות לקוחות היה מעולה ועזרו לי בהכל.

בטוח שיעזרו גם לך ממליץ מאוד לפנות אליהם גם לקנייה וגם לעזרה

פורסם

זה מאד אמין כשבן אדם עם הודעה אחת בפורום וששבע דקות אחרי ההצטרפות שלו נותן המלצה על אתר שאף אחד לא שמע עליו מעולם.

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

פורסם

תתחיל מלעבור על פוסטים מהשבועות האחרונים  , המליצו פה על הרבה מחשבים ניידים לכל מני צריכים.

אנשים פה עוזרים על בסיס התנדבותי כשיש להם זמן פנוי אז תתעזר בסבלנות. אם בהמשך השבוע יהיה לי זמן פנוי אני ינסה לעזור.

נערך על-ידי lompy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים