פורסם 2016 בנובמבר 119 שנים בוקר טוב לכולם שמי משה ואני חדש בתחום האוברקלוקינג ברשותי:: i5 6600k gigabyte ga-z170x gaming 3 kingston hyper x fury 16gb 2400mhz artic colling i30 co צריך עזרה באוברקלוקינג למהירות הכי טובה והכי בטוחה אודה לכם אם תסבירו לי אייך עושים זאת תודה רבה ויום טוב.
פורסם 2016 בנובמבר 129 שנים מחבר תודה לך הסירטון הזה לא מתאים לחומרה שלי ואני לא רוצה לעשות נזק מה עושים?
פורסם 2016 בנובמבר 129 שנים זה בדיוק אותו הדבר , ביוס טיפה שונה אבל אותו עיקרון. מבחינת קירור אתה נחות יותר אבל עדיין מה שיש לך מספיק . תתחיל עם 4.4GHZ ומתח 1.25V ותעשה בדיקת מאמץ, אין ממה לפחד .
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים אין דבר כזה "לא מתאים לחומרה" כי אוברקלוקינג למעבד נעשים באותה צורה רק אולי ה UI של הביוס שלך נראה שונה לפי היצרן. יש לך את המכפלה, שעון הבסיס(100מגה הרץ) ,וVCORE שנמצאים בכל לוח אם ובסרטון הוא מראה לך איך לשנות הכל. אין ממה לפחד על החומרה, רק אם יש לך ספק ג'נרי ולא איכותי אז יש לך ממה לפחד. במידה של סכנה גם הלוח אם וגם המעבד יודעים לכבות את עצמם!
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים מחבר הוא נמצא כרגע על מהירות 3.9ghz ומתח של 1.30 וולט והוא יציב מאוד מה לעשות עכשיו? נערך 2016 בנובמבר 139 שנים על-ידי משה פדידה
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים קודם כל שים 1.25, אחרי זה תבדוק יציבות ואז תתחיל להעלות בתדר, כאשר הוא מפסיק להיות יציב בתדר מסוים תעלה מעט במתח, בשבל מסוים כבר לא משתלם (אתה מעלה כמות גדולה ביחס לתדר על מנת לשמור על יציבות) להעלות מתח ושם תפסיק. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים מחבר ומה לגביי מהירות המעבד כרגע המתח מאוד יציב אני עובד איתו כמה ימים והכל תקין מה עם המעבד?
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים אתה צריך להבין את המשחק, האידיאל זה מתח כמה שיותר נמוך ותדר כמה שיותר גבוהה במערכת יציבה וטמפ' סבירות, נניח לא לעבור את ה80. ככל שהתדר והמתח עולים החום עולה, מתח גבוהה מדי גם מקצר את אורך חיי המעבד. כל אחד מנסה למצוא את האיזון שמתאים לו בין תדר מתח וטמפ' במערכת יציבה. יש כאלה שיעדיפו לרדת קצת במתח ובתדר כדי לרדת קצת בטמפ' פחות לאמץ את המעבד. אני הייתי עושה קצת אחרת, נשאר בתדר שלך וכל הזמן יורד קצת במתח עד שהמערכת לא יציבה ואז מעלה מתח מגיע ליציבות ואז מעלה את התדר וחוזר חלילה, עד שתראה מה המצב שלך מבחינת מתח וטמפ', מתח מקסימלי זה מחפירות, עצות של אנשים, כמו החברים שעוזרים לך, יש כאלה שפחות חשוב להם הסיכון שבקיצור חיי המעבד ויש כאלה שיותר. **יש גם את השיטה של ירידות ועליות בחצאים, ז"א לרדת יחסית הרבה בתדר, אם לא יציב לעלות ב50% וכו'.
פורסם 2016 בנובמבר 139 שנים מחבר כל הסירטנים שיש ב youtube לגביי אוברקלוק הם אמיתיים הם אמינים? אפשר לעשות מה שהם עושים שם בלי חשש זאת השאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.