עבור לתוכן

Gigabyte GA-B75M-D3H ומתח טעינה ב USB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם 

האם יש אפשרות בלוח אם הנל Gigabyte GA-B75M-D3H

לכבות דרך הביוס את הטעינה דרךUSB? כלומר שה USB יעביר רק מידע ,ללא טעינה ?

אני אמור לחבר  dac חיצוני בחיבור USB ומומלץ שלא יעביר מתח טעינה כזה או אחר 

תודה רבה שי 

פורסם

אין דבר כזה. אם הDAC מיועד להתחבר בUSB הוא גם מיועד לקבל 460 מ"א מהUSB.

פורסם
  • מחבר

" Note: Since the M8 is not powered by the USB bus but by an external adapter, the USB power is not needed, just the signal. I just discovered my G1 motherboard has a BIOS option to switch off the power to the two USB ports above, which supposedly allows for an even cleaner signal. Gigabyte also recommends this step if you are using an externally powered DAC]. "

פה טוענים שאפשרי וצריך 

פורסם

האמת ששמתי לב לזה בביוס שלי. יש לי לוח דומה לכן אני לא רואה סיבה שאצלך לא תהיה אופצייה דומה.

אני לא מוצא על זה הרבה חומר באינטרנט ואני לא זוכר לאן נכנסים כדי להגיע לזה אז פשוט תשחק קצת בביוס עד שתמצא.

מה שכן יש לי כרטיסי קול חיצוניים כבר כמה שנים ולא יצא לי להתעסק עם הUSB. זה די מיותר למען האמת.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בביוס לא מצאתי ,או שיש לזה שם מיוחד ?

פורסם

זה לא פיצר שיש ברוב לוחות האם, אתה תמיד יכול לנתק פיסית את הפינים של המתח בכבל ה-USB שאתה משתמש בו אבל אתה משלה את עצמך אם אתה חושב שיש לזה איזה השפעה על הסיגנל והצליל שתקבל מה-DAC.

פורסם
ציטוט של etal

זה לא פיצר שיש ברוב לוחות האם, אתה תמיד יכול לנתק פיסית את הפינים של המתח בכבל ה-USB שאתה משתמש בו אבל אתה משלה את עצמך אם אתה חושב שיש לזה איזה השפעה על הסיגנל והצליל שתקבל מה-DAC.

יאפ

פורסם
ציטוט של Shay Manshary

" Note: Since the M8 is not powered by the USB bus but by an external adapter, the USB power is not needed, just the signal. I just discovered my G1 motherboard has a BIOS option to switch off the power to the two USB ports above, which supposedly allows for an even cleaner signal. Gigabyte also recommends this step if you are using an externally powered DAC]. "

פה טוענים שאפשרי וצריך 

אני מעריך שהוא מדבר על ON/OFF CHARGE שזו טכנולוגיה של גיגהבייט להטעין גם כשהמחשב כבוי ובהספק גבוה יותר. קשה לי להאמין שהמחשב יזהה מכשיר שיחובר אליו בלי המתח.

פורסם

לא מבין הבעיה. אם הוא לא צריך מתח אז מן הסתם בנו אותו כך שלא ישתמש במתח.

ולא הייתי סומך על עצה או הסבר של גולש עלום משום פורום בעולם.

חב"לז.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

הנקודה היא שהסטנדרט של בקרי הUSB הוא לקבל את המתח לעבודה שלהם מהמארח. יכול להיות שעשו שם משהו לא לפי התקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים