עבור לתוכן

אי-התאמה בין בדיקת מהירות למהירות הורדה בפועל

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בדירה בתשתית+ספק של בזק, במהירות 40 מגה. אני מחובר לאינטרנט באמצעות ה-WIFI. 
בדיקת מהירות ההורדה באתרים שונים מראה באופן עקבי על מהירות הורדה של 25MBPS, כלומר כ-3 מ"ב לשנייה.

הבעיה היא שבפועל, מהירות ההורדה היא 10% מזה - כלומר כ-300 ק"ב לשנייה.

את הבדיקה בפועל ביצעתי באמצעות האתר הזה: http://www.thinkbroadband.com/download.html

למשל, הורדת 50 מ"ב לקחה קצת יותר מ-3 דקות, ו-100 לקחה קצת יותר מ-6 דקות.

איך זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות?

פורסם

מה המהירות בחיבר קווי לנתב בשאתה בודק המהירות דרך האתר

של בזק ?

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לחיבור קווי בלפטופ.

פורסם

הסבר ונמק למה אין.

פורסם
  • מחבר

אין יציאה לחיבור הכבל (אין לי Ethernet port, ואין לי מתאם ל-USB).

פורסם
  • מחבר

אבל בוא נניח שאשיג לפטופ אחר עם חיבור - מה הנקודה?

פורסם

יש לברר ק'ודם כל אם הבעיה היא בתשתית/ספק או פנימית ברשת האלחוטית שלך.  העזר בחבר עם מחשב נייד..

פורסם
  • מחבר

אעדכן.

פורסם

יש לך שני בעיות. הבעיה הראשונה שאתה מקבל 25 MB במקום 40. יתכן שהבעיה במחשב שלך תנסה במחשב אחר. אם זה לא עוזר אתה צריך לבדוק את זה עם הספק.

בקשר להורדת הקבצים. אני מנחש שזו בעיה עם מנהל ההורדות שלך. תנסה להתקין את Free Download Manager (התוכנה החינמית הטובה היותר לניהול הורדות) ולהוריד את הקבצים דרכו. אתר הבית של ה FDM

פורסם

זה שאתה מקבל בפועל 25M בחיבור של 40M - זה מצב נורמלי בבזק.  הבדיקה שאתה צריך לעשות היא קודם על מול בזק וספק האינטרנט שלך.  רק אח"כ תשתמש באתרים לבדיקת מהירות ותתחיל ב-SPEEDTEST.

פורסם

אני בבזק ו 012  ומקבל את כל ה 40 בויפי בבדיקת המהירות שלהם. וגם בספידטסט.!

אז אצלי זה לא נורמלי ?

Untitled.jpg

פורסם

זה לא חוכמה - אצלך יש וקטורינג...  וזה מצב די נדיר בבזק כי הפריסה של הטכנולוגיה הזו מצומצמת לאיזורים בודדים בארץ.  ברוב האיזורים בארץ, בחיבור של 40M מקבלים סביב 25M ובחיבור של 100M מגרדים את ה-60M עד 65M.

פורסם

אין לי וקטוריג והנתב שלי W9980 לא תומך בזה, ואין לי צורך בזה.

מה שכן אני כנראה די קרוב למרכזיה שלהם. הנתב מתחבר במהירות 84.

ומה הקשר בין וקטורינג ומהירות בויפי ?

פורסם

לא ברור - בבזק באיזה מהירות אתה מחובר - 40M או 100M?  אם אתה ב-100M, מה הבעיה לקבל 40M ב-WIFI?  אפשר לקבל אפילו יותר.

השואל נמצא בחיבור של 40M ובזק 40M זה סביב בפועל סביב 25M כך שבכל מקרה, בחיבורחוטי או אלחוטי אי אפשר לקבל יותר מזה.

פורסם

רשמתי (אולי לא ברור מספיק) שאני ב 40 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים