עבור לתוכן

כלכך פסיכי שאין לי כותרת (Delidding)

Featured Replies

פורסם

פתאום גיליתי תופעה שמשתמשים מסירים את הכיסוי של המעבד ומגיעים לצ'יפ עצמו , מחליפים שם את המשחה הטרמית , מחברים את הכיסוי מגן חזרה ואת 

הגוף קירור , ומצליחים להוריד 6 מעלות ! בטמפ' במאמץ . 

מישהו עשה דבר כזה?

פורסם
ציטוט של 00Amir

פתאום גיליתי תופעה שמשתמשים מסירים את הכיסוי של המעבד ומגיעים לצ'יפ עצמו , מחליפים שם את המשחה הטרמית , מחברים את הכיסוי מגן חזרה ואת 

הגוף קירור , ומצליחים להוריד 6 מעלות ! בטמפ' במאמץ . 

מישהו עשה דבר כזה?

נשמע מטורף ומסוכן מידי.. 

פורסם
  • מחבר

מסתבר שזה רץ חזק בחו"ל ועושים את זה לא מעט... 

כבר הוציאו קיטים להפרדת המעבד מהכיסוי..

פורסם

זה לא מטורף, וזה לא חדש.

אנשים עושים את זה עוד מדור ה-Ivy Bridge שבו אינטל עברה מ-IHS מולחם לליבה הגראפית לפתרון של משחה טרמית בין הליבה לכיסוי המתכת, כמה זה משפיע זה כבר תלוי הרבה גורמים. לרוב זה לא שווה את הטרחה, היום עוד פחות אחרי שאינטל כביכול החליפה את המשחה הטרמית באחת איכותית יותר במעבדי ה-4790K ו4690K, משהו שצריך להיות תקף גם ל-Skylake.

מעבדי ה-אקסטרים לתושבת X99 עדיין באים אם ציפוי מולחם..

בקיצור, לא מדבר על משהו חדש, או מטורף, מדובר על משהו ששייך לקהילת המודרים והאוברקלוקרים האמיצים ביותר, ולא משהו שמשתמש פשוט צריך להתעסק איתו שכן טעות אחת והרסת את המעבד.

פורסם

אני עושה את זה עוד מתקופת ה-ivy bridge , הטמפרטורות במאמץ ירדו בסביבות 15-23 מעלות(כל מעבד זה משתנה) ויש מן הסתם שיפור באוברקלוק.

אני חייב לציין שצריך להיות מיומן בזה כדי לא להרוס את המעבד ולהשתמש המשחה מיוחדת (ליקוויד אולטרה) שהיא מוליכה ולכן חשוב שהיא לא תיגע בכלום מלבד הליבה.

Sent from my Lenovo S960 using Tapatalk

פורסם

זה לא בדיוק חדש או מפתיע, היה על זה המון דיונים, בעקבות המשחה הבינונית שאינטל סיפקה בזמנו.

אם זה שווה לך או לא ? זה כבר עניין שלך עד כמה אתה מוכן להקריב.

פורסם

עשיתי את זה עם מלחציים סיניים זולים  וקטנים והרסתי 4770K. בגלל שלא משתלם היה לקנות חדש קניתי שילוש חדש 6700K.

עדיף היה לעשות עם סכין כבר כי בסוף פתחתי אותו עם סכין אבל זה כבר היה מאוחר מדיי

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התהליך הזה תקף לגבי מעבדי Sandy Bridge, לדוגמה המעבד שיש ברשותי 2500K?

פורסם

לא , הסנדי ברידג' מולחם ולכן לא מתחמם בקלות.

פורסם

יש עוד פתרון, לקנות מעבד לתושבת אקסטרים. הם מולחמים וקרירים הרבה יותר מהמרובעים של אותו הדור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים