עבור לתוכן

שדרוג מחשב למשחקים כולל היקפי עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (בהנחה שאפשר להשתמש בחלקים שאציע בהמשך)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ותכנות קל

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן visual studio

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, civ6, GTA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 QHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך 24 אינץ, QHD, IPS

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וספק כוח, לגבי מעבד וכרטיס מסך הרחבה בהערות נוספות.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא (אולי כרטיס מסך)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

ברשותי מחשב ישן ואני רוצה למחזר מתוכו את המארז -  ANTEC Three Hundred 300 Gaming ואת הספק - SeaSonic M12II 500Watt 80Plus Bronze - להבנתי זה לא אמור להיות בעייתי, נכון?

בנוסף את המעבד אני אקנה בנפרד יחסית בזול, אבל אני מתלבט בין I5-6500K לבין I7-6600 כמה ההבדל באמת משמעותי לגיימינג? (ההפרש הוא 35 דולר)?

בנוסף חבר הביא לי כרטיס מסך ישן - HD6950 ורציתי לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים מודרנים על הגדרות בינוניות או שחבל על הזמן שלי ועדיף לי לקנות כרטיס מסך חדש?

התבלטות אחרונה היא האם לקנות SSD M2 או SATA, בכל מקרה אעדיף SSD  של אינטל (עקב הנחה).

תודה!!!!!! 

פורסם
ציטוט של alef-t

I5-6500K לבין i7-6600 כמה ההבדל באמת משמעותי לגיימינג?

א. *i5 6600k* , i7 6700k .

ב. ההבדל בגיימינג לא משמעותי , בBF1 במפות גדולות עם 64 שחקנים יהיה כנראה המקום היחידי שתראה שיפור של אולי 10FPS בכל השאר אולי הבדל של 3-5FPS.

ג. AMD כנראה תוציא לאור את מעבדי ZEN שלה שלפי ההדלפה המעבד 8ליבות 16נימים שלהם יהווה תחרות למעבדי האקסטרים של אינטל מבחינת ביצועים ובמחיר נמוך משמעותית מהם, והמעבד 4ליבות 8נימים שכנראה שווה לi5 או יותר טוב וגם צפוי להיות במחיר תחרותי במיוחד. יכול להיות ששווה לחכות ;) 

ציטוט של alef-t

בנוסף חבר הביא לי כרטיס מסך ישן - HD6950 ורציתי לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים מודרנים על הגדרות בינוניות או שחבל על הזמן שלי ועדיף לי לקנות כרטיס מסך חדש?

הכרטיס הזה יהיה מסוגל להריץ דברים בFHD ובמדיום אולי וגם זה ככל הנראה לא ב60FPS. אמרת שהמסך שלך הוא QHD שזה 2560X1440 והכרטיס ההכי נמוך כדי לשחק בזה עם FPS סביר זה GTX1060. אם אתה מעונייi ב60FPS אז אתה צריך להסתכל על GTX1070 או לחכות לראות מה יהיה עם VEGA של החברה המתחרה.

ציטוט של alef-t

האם לקנות SSD M2 או SATA

מבחינת ביצועים m.2 יותר טוב אבל ההבדל מינורי ואין טעם. לך על הזול מבינהם שיביא לך יותר נפח.

נערך על-ידי MekoPelet

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים