פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים היי, בדיוק קיבלתי את אתמול את המסך החדש שלי, ואני מתלבט מה לעשות עם הישן. הסיפור הוא כזה - לפני 8 שנים קניתי את מסך ה 24" IPS הטוב של זמנו (לדעתי), NEC 2470WNX. עכשיו כשקיבלתי את החדש, קרוב משפחה שלי (שאינו גיימר כמובן) רוצה לשדרג את המסך שלו ל- 24", מה שמביא אותי בגדול לשתי אפשרויות: א. למכור את המסך ישירות לאותו קרוב משפחה. ב. למכור את המסך לגיימר ש(כנראה) יעריך אותו יותר; ביתרה לקנות עבור אותו קרוב משפחה מסך 24" פשוט יותר. מה דעתכם? יש שוק למסכים שכאלו בכלל? הפרש המחירים עושה את זה בכלל בחירה הגיונית? תודה! נערך 2016 בנובמבר 59 שנים על-ידי JBar
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים וזה שווה לך את התעסקות בשביל 100-200 שקל? נערך 2016 בנובמבר 59 שנים על-ידי lompy
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים אאל"ט זה בכלל לא ips אלא va, ובכל מקרה אתה יודע כמה וריאנטים יש ל-ips? לא מעט. מה אתה חושב שהטכנולוגיה נתקעה עשר שנים? הייתי מעדיף מסך TN מודרני דקיק ב 300 שקלים מאשר מסך עתיק בעובי של קיר ללא קשר לסוג הפאנל שלו. מה שכן מי שמחפש מסך במחיר זול שורסטילי מאוד בזוויות תצוגה שלו יכול למצוא עניין במסך הזה.
פורסם 2016 בנובמבר 249 שנים מסך בן 8 למכור? תן אותו במתנה לקרוב משפחה תעשה טובה מי יודע כמה זמן הוא עוד יחזיק בכלל מה ההתלבטות בכלל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.