עבור לתוכן

intel hd graphics 520 vs nvidia geforce 920M

Featured Replies

פורסם

יתכן מאוד, למה שלא יתכן? 920M היא ליבה גרפית חלשה למדי,, בעוד שאינטל השקיעה המון בליבות הגרפיות המובנות שלה

פורסם
  • מחבר

כלומר לצורך העניין,

אם אני רוכש מחשב שיש לו ליבה גרפית כזו של אינטל ובנוסף את הכרטיס הגרפי החיצוני המדובר - באיזה מהם הוא ישתמש, או יותר נכון - באיזה מהם עדיף להשתמש?

פורסם

הוא ישתמש ב-920M לרוב הפעולות שדורשות האצה גרפית. 920M היא לא ליבה חלשה יותר לכל שימוש, יהיו כאלה שהיא תהיה עדיפה על המובנית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

האם תוכל לפרט פעולות של האצה גרפית?

לצורך העניין - לתכנות, יצירת מוסיקה ואפילו צפייה בסרטים - יהיה לכרטיס החיצוני בכלל יתרון?

למיטב הבנתי אין לכרטיס המובנה VRAM - האם גם זה משפיע על תפקוד המחשב?

נ.ב

קראתי כתבה שאומרת שהדפדפנים החדשים משתמשים בהאצה הגרפית של כרטיסי המסך - האם ארגיש בהבדל?

פורסם

א. עזוב את האתר בלינק שלך הציון שלא אמר כלום ושום דבר.

ב.לדעתי מחשב שכולל כרטיס כמו ה920M (ביחוד הגרסאות הישנות של ה920M) הוא הטעיה של ציבור שלא מבין וחושב שהוא קונה מחשב עם GPU לא מובנה ושזה טוב יותר מרק כרטיס מובנה.

אז כן, 920M חזק יותר מHD520 במשחקים אבל ממש במעט ולא ברמה שמצדיקה תוספת כסף ובזבוז המקום על ה PCB, עבור שימושי מולטימדיה פשוט לא צריך את ה920M, הHD520 מספיק.

נ.ב שניהם לא בדיוק מריצים משחקים מהזמן האחרון, בשביל זה כוון ל940MX בטור מינימום וההמלצה היא יותר לכיון 960M.

פורסם
ציטוט של עידן פ.

וההמלצה היא יותר לכיון 960M.

אם כבר ההמלצה לחכות ל gtx 1050ti למובייל מכיוון שזה כבר הודלף שזה כרטיס חזק מה 970m ולפטופים עם 970m נותים לעלות באזור ה6.5K שקלים חדשים.

לפטופים עם ה1050Ti לאומת זאת כנראה יהיו זולים יותר מיכוון שהם הגרסה הנמוכה והזולה בסדרה (לא מחשיב את הלא TI כי הוא לא משתלם בתכלס) וגם ביצועים גראפים טובים יותר.

כרגע אין שום סיבה בעולם להסתכל אפילו על לקנות מחשב נייד חדש עם כרטיסים מסדרת ה900 או 800 של נווידיה. אם יש לך דיל טוב עליהם ביד שניה והם תקינים לחלוטין אז כן אולי שווה.

פורסם

המספור של NV קצת מטעה אנשים לדעתי,  ה1050TI למעשה מחליף את ה960M מבחינת חום (כ50-60W) מחיר וגודל נייד (GM107 וGP107 בהתאמה) , אני מאמין שניידים עם 1050TI לא יהיו כ"כ זולים בהתחלה, 6K +- אם זה עם השם של ASUS וקצת פחות עם השם של לנובו זו ההערכה שלי.

אני מסכים עם זה שזה הכיוון הנכון לעשות (אני מחכה להם בעצמי) אבל זה לא מתאים לכל אחד כי מי ששואל על 920M לא יקפוץ למחשב של 6K כ"כ מהר, לעומת זאת Y700 עם 960M אפשר למצא בפחות מ4K היום.

עריכה, כבר לא מופיע הY700 שהיה... עכשיו יש רק גרסאות עם מסך 4K וSSD של 256GB ב4700.

פורסם

אני אישית לא מסתכל לכיוון של לפטופים בעיקר לא לפטופים ל"גיימינג" כי לגיימינג יש לי את ה desktop שלי. אם אני צריך לפטופ אז כנראה כרומבוק עם חלונות יהיה לי מעולה כי אני לא חושב שאי פעם בזמן הקרוב אהיה בבית קפה ופתאום תהיה לי דודה לשחק אוברוואץ'. אולי כשאתגייס בעוד שבועיים וחצי כן אצטרך. אחיה ואראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים