עבור לתוכן

בחירת מחשב נייד ללימודים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה!

מצאתי את אותו מחשב בלי מערכת הפעלה ככה שזה יוצא אפילו יותר משתלם

http://ksp.co.il/?uin=35533

בנוגע למסך IPS - האם הוא מבריק או מט? או שבכלל מדובר בחיה אחרת?

אגב - ידוע איך שירות האחריות של לנובו?

פורסם

כן , בלי מערכת הפעלה זה מוזיל מאד את העלות.

לגבי מסך כבר כתבתי לך בהודעה הקודמת FHD IPS AntiGlare

לא יודע לגבי האחריות , מניח שהיא לא פחות טובה משל האסוס

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

כן , בלי מערכת הפעלה זה מוזיל מאד את העלות.

לגבי מסך כבר כתבתי לך בהודעה הקודמת FHD IPS AntiGlare

לא יודע לגבי האחריות , מניח שהיא לא פחות טובה משל האסוס

אז מבין שניהם מה היית בוחר?

http://ksp.co.il/?list_compare=.35532..35742.

יתרון לhp - שוקל קצת פחות, בעל כרטיס מסך חיצוני, מערכת הפעלה מובנית 

לא סגור אם המסך שלו anti glare

יתרון ללנובו - מקלדת מוארת, אולטרא בוק?

איזו מהחברות נחשבת לטובה יותר?

נ.ב - העובדה שלא ניתן להרחיב את ה ram יכולה להוות בעיה בעתיד? 

צורב אני משער שכבר הולך ונעלם ולכן פחות חשוב...

פורסם

ביקורות שראיתי עד היום על סידרת AL של HP לא מחמיאות.

הדגם הספציפי הזה די חדש ואין עליו עדין ביקורות ,יתכן שהם תיקנו בעיות שהיו בדגמים הקודמים ויתכן שלא.

לגבי ה RAM , לא נראה לי שזה יהווה בעיה. 8 גיגה זה די והותר לשימושים שלך לטווח הנראה לעין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

ביקורות שראיתי עד היום על סידרת AL של HP לא מחמיאות.

הדגם הספציפי הזה די חדש ואין עליו עדין ביקורות ,יתכן שהם תיקנו בעיות שהיו בדגמים הקודמים ויתכן שלא.

לגבי ה RAM , לא נראה לי שזה יהווה בעיה. 8 גיגה זה די והותר לשימושים שלך לטווח הנראה לעין.

תודה על העזרה!

משער שהבעיות מתיחסות לאיכות הבניה? הרי המפרט הוא זהה

אני דווקא שמעתי שללנובו יש בעית התחממות לעיתים

ובמקביל שמעתי של hp ול dell יש איכות בניה טובה יותר משאר היצרנים

אבל בשביל זה אני פה להתיעץ ;)

על הדרך, אשמח לדעת היכן אתה קורא את הביקורות (גוגל או אתר מומלץ ספציפי?), אשמח להחכים גם

ואם מישהו יכול להרחיב בנוגע לאחריות, קראתי לא מעט תלונות על איכות השירות בארץ 

יום טוב

פורסם

לכל חברה יש דגמים יותר איכותים ופחות איכותים . לא קונים לפי שם חברה, צריך לבדוק כל דגם לגופו.

אותו מפרט למשל אתה יכול לקנות גם ב XPS של דל וזה יעלה לך פי 2.

יש ביקורות מאד מפורטיות ב http://www.notebookcheck.net למשל. אתה יכול גם לחפש ביוטיוב , יש שם ערוצים מאד טובים שמסקרים לעומק ניידים,עושים מבחני ביצועים,מפרקים אותם,משווים אותם לניידים אחרים וכו.

לגבי שרות , אני רק יכול להגיד שהשרות של דל מצויין, לגבי האחרים לא יודע.

פורסם
  • מחבר

קראתי על הלנובו

בהחלט נראה כבחירה הנכונה

רק חסרון אחד - הסוללה לא נשלפת.

בעלת 3 תאים בלבד - האם זה מספק?

ובכללי - סוללה שלא נשלפת מהווה חסרון משמעותי? (בפלאפונים למשל, הייתי אומר שכן)

פורסם

זה הכיוון היום , ככה עושים מחשבים יותר זולים ודקים. הסוללה של הלנובו סבירה , חלק יגידו שקצת מאכזבת. היא תיתן לך בערך 6 שעות בשימוש סביר. בעוד כמה שנים כשהסוללה תלך אז כבר כנראה תחליף מחשב ואם לא אז תוכל לפתוח ולהחליף סוללה. זה לא אמור להיות מסובך מדי

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

זה הכיוון היום , ככה עושים מחשבים יותר זולים ודקים. הסוללה של הלנובו סבירה , חלק יגידו שקצת מאכזבת. היא תיתן לך בערך 6 שעות בשימוש סביר. בעוד כמה שנים כשהסוללה תלך אז כבר כנראה תחליף מחשב ואם לא אז תוכל לפתוח ולהחליף סוללה. זה לא אמור להיות מסובך מדי

6 שעות אתה אומר מניסיון או על סמך הנתונים?

כי סוללת 2 תאים החזיקה לי פחות משעתיים...

לאסוס שפרסמתי בתחילת הפוסט (זה שעולה 2500) יש סוללה נשלפת אבל אין מסך IPS... אני משער שהתשובה נשארת בעינה - הלנובו הוא בחירה טובה יותר?

ערב טוב!

פורסם

6 שעות לפי ביקורות מעמיקה שעשה אתר מאד רציני שעושה סקירות להמון מחשבים ניידים. אני ימצא לך את הלינק אחר כך. החיסרון באסוס אם אני זוכר נכון הוא הרזולוציה , מנסיון לא יהיה לך לתכנת על רזולוציה כזאת. בטווח המחירים שלך הלנובו הוא בחירה טובה. את הסידרה העסקית של אסוס אני באמת לא מכיר ועל הדגם שהבאת לא ראיתי סקירות. דגמים ישנים יותר מהסדרה העסקית של אסוס לא קיבלו ביקורות אוהדות כל כל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

6 שעות לפי ביקורות מעמיקה שעשה אתר מאד רציני שעושה סקירות להמון מחשבים ניידים. אני ימצא לך את הלינק אחר כך. החיסרון באסוס אם אני זוכר נכון הוא הרזולוציה , מנסיון לא יהיה לך לתכנת על רזולוציה כזאת. בטווח המחירים שלך הלנובו הוא בחירה טובה. את הסידרה העסקית של אסוס אני באמת לא מכיר ועל הדגם שהבאת לא ראיתי סקירות. דגמים ישנים יותר מהסדרה העסקית של אסוס לא קיבלו ביקורות אוהדות כל כל.

המון המון תודה!

פורסם

לינק לסיקור , http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-510S-14ISK-80TK003KGE-Notebook-Review.175710.0.html

בגלישה הם מדדו 6 וחצי שעות , בצפיה בסרט ב FHD הם מדדו 3 שעות.

הסיקור שם הוא עם מעבד דור 6 ועכשיו זה נמכר אם מעבד דור 7 שרק יצא. מבחינת ביצועים אין הבדל גדול אבל דור 7 אמור לתת ביצועי צריכת חשמל מעט טובים יותר.

דרך אגב לגבי האסוס מההודעה הריאשונה

ה 14 אניץ בא רק ברזולוציה של 1366x768

ה 15 בא גם ב FHD ולא מצויין בלינק באיזה רזולציה בא המחשב שהם מוכרים, בנוסף הוא די כבד 2.3 קילו. זה חצי קילו אם לא יותר מהלנובו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים